FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaldı son 1 gün! Çalışma Bakanı'na ‘Emeklilere müjde gelir mi?’ diye soruldu! İşte yanıtı...

Meclis’in açılmasına sadece 1 gün kala mlyonlarca vatandaşı ilgilendiren yasal düzenlemeler için adım atılacak. Emekli zammı düzenlemesi, taşeron işçilerin kadrosu, ev kadınlarının erken emekliliği gibi konular bu dönemde TBMM gündeminde olacak. Ancak öncesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan emekli maaşı zammı için kritik bir açıklama geldi. İşte emekliye ek zam haberinin detayları ve Meclis’e gelecek yeni düzenlemeler…

TBMM yeni yasama dönemine 1 Ekim itibariyle başlıyor. Meclis'in önünde yeni Anayasa'dan, ekonomiye kadar birçok önemli konu olacak. Bu konuların içinde özellikle çalışma hayatını ilgilendiren başlıklar da bulunuyor. Esnaftan işçilere, gençlerden kadınlara ve emeklilere kadar milyonları ilgilendiren düzenlemeler bu tarihten itibaren Meclis'e taşınacak. Gelirleri artıracak, emekliliği kolaylaştıracak, yeni desteklerin kapısını açacak düzenlemeler için düğmeye basılacak.

BAKAN IŞIKHAN’DAN EMEKLİ ZAMMI AÇIKLAMASI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkha’a Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonunun (TİSK) düzenlediği Çalışma Hayatı İstişare Toplantısı'nın ardından ‘Emeklilere müjde gelir mi?’ diye soruldu. Bakan Işıkhan’dan FOX TV muhabirine çok kısa ve net bir yanıt geldi. Meclis’in açılmasına sadece 1 gün kala Bakan Işıkhan, “Çalışmalarımız devam ediyor” açıklamasında bulundu.

Canlı Borsa

En Çok Aranan Haberler