FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mehmet Şimşek'i kızdıran bankacı ortaya çıktı! Kredi kartı düzenlemesi için müşterilere atılan mesajlar ortalığı karıştırdı: "1 Nisan'dan sonra..."

Yerel seçimler öncesi, bazı bankaların müşterilerine attığı kredi kartı taksitleriyle ilgili mesajlar olay yaratmış. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in çok sinirlendiği ve hemen kamu bankası genel müdürünü aradığı iddia edilirken, o ismin kim olduğu da ortaya çıktı. Söz konusu olayı doğrulayan VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, BDDK ile yapılan toplantıya kadar tüm sürecin nasıl geliştiğini detaylarıyla anlattı.

Gazeteci Fuat Uğur, dün TV100'deki köşesinde seçime günler kala Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in çok sinirlendiği bir olayı gündeme getirmişti. Uğur'un iddiasına göre bir büyük kamu bankası, seçim öncesinde müşterilerine "1 Nisan 2024 tarihinden itibaren Bireysel Kredi Kartlarındaki taksit uygulamalarında güncelleme yapılacaktır. 31 Mart 2014 tarihine kadar güncel harcamalarınızı kampanya dahilinde taksitlendirebilirsiniz." şeklinde mesajlar göndermişti.

Canlı Borsa

En Çok Aranan Haberler