FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milyonlar araştırıyor! TOKİ ucuz konut başvuruları E-devlet'ten nasıl yapılır? İşte adım adım detaylar

TOKİ sosyal konut projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan detaylarını duyurduğu projede başvurular bugün başladı. Erdoğan’ın açıklamalarıyla vatandaşlar 'TOKİ başvuruları nereye yapılacak?' sorusunu araştırmaya başladı. Başvurular 14 Eylül - 31 Ekim 2022 tarihleri arasında Ziraat Bankası, Halkbank şubeleri ve e-devlet üzerinden alınacak. Peki e-Devlet üzerinden sosyal konut başvurusu nasıl yapılıyor? İşte adım adım e-Devlet üzerinden başvurusu...

TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) projesiyle ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Projeye başvuruların bugün itibariyle başladığı duyuruldu. Yoğun bir ilginin olduğu projeye Halkbank ve Ziraat Bankası'nın yanı sıra e-Devlet üzerinden de başvuru yapılabiliyor. Başvurular TC kimlik numarasının son hanesine göre kademeli olarak alınıyor. Sosyal konut projesine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Binlerce vatandaş başvuru yapmak için bankalar önünde kuyruk oldu. Öte yandan bazı vatandaşla ise e-Devlet üzerinden başvuru yapmayı tercih etti. TOKİ'nin sosyal konut projesine e-devlet üzerinden nasıl başvurulur? İşte aşama aşama e-devlet üzerinden sosyal konut başvurusu.

e-Devlet üzerinden başvurular, TOKİ Başkanlığı hizmetleri arasında yer alan "Konut İşyeri Başvuru" hizmeti bölümünden yapılabilecek.


Canlı Borsa

En Çok Aranan Haberler