FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MOTORİN FİYATLARI 3 HAZİRAN 2022! Motorin zammı sonrası fiyatlar ne kadar, kaç TL oldu? Benzin, LPG ne kadar? İstanbul, Ankara, İzmir güncel fiyatlar!

Motorin fiyatları ve benzin, LPG gibi akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri; bilhassa İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde yaşayan araç sahibi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Zam haberleri nedeniyle güncel fiyatlar her gün ekseriyetle araştırıyor. Peki motorine zam mı geldi? Motorin zammı sonrası fiyatlar ne kadar, kaç TL oldu? Benzin, LPG ne kadar? İşte güncel fiyatlar..

Motorin fiyatları zam haberleri sonraıs 3 Haziran Cuma, yani haftanın beşinci günü de araç sahipleri tarafından merak edildi. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde akaryakıt fiyatlarındaki son duruma ilişkin bilgi edinmek isteyen kişiler internette araştırma yapıyor. Peki motorine zam mı geldi? motorin zammı sonrası fiyatlar ne kadar, kaç TL oldu? Benzin, LPG ne kadar? 3 Haziran 2022 Cuma, İstanbul, Ankara ve İzmir'de akaryakıt fiyatlarına ilişkin ayrıntılar haberimizde...

Canlı Borsa

MOTORİNE ZAM MI GELDİ?

En Çok Aranan Haberler