FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özgür Demirtaş'ın 'Borsa İstanbul' açıklaması gündem oldu! Fatih Altaylı 'Yerli ve yabancı dostlarımız var' diyerek duyduğu Borsa İstanbul dedikodusunu açıkladı: '1,5-2 aydır...'

Borsa İstanbul'da yaşanan düşüşler özellikle küçük yatırımcıyı derinden etkiledi. Ekonomist Özgür Demirtaş'ın Borsa İstanbul'daki dünkü düşüş sonrası yaptığı yorum gündem olurken gazeteci Fatih Altaylı "Yerli ve yabancı dostlarımız var" diyerek piyasalarda 1,5-2 aydır konuşulan dedikoduyu aktardı.

Borsa İstanbul'da son zamanlarda yaşanan düşüş gündemdeki yerini koruyor. Özellikle dünkü sert düşüş sonrasında ekonomist Özgür Demirtaş'ın sözleri gündem oldu. Gazeteci Fatih Altaylı, borsadaki düşüşe ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Youtube'daki programında konuşan Altaylı, "Bunu söylemek çok tehlikeli bir şey" diyerek piyasalarda 1,5-2 aydır konuşulan dedikoduyu aktardı. "Yerli ve yabancı dostlarımız var" diyen Altaylı, borsanın yabancı para girişi için düşürüldüğünü duyduğunu ifade etti.

"Özgür Demirtaş 'Borsa İstanbul'da küçük yatırımcının içinden geçtiler' dedi. Siz bu argümana katılıyor musunuz?" sorusuna Altaylı şu yanıtı verdi:


Canlı Borsa

En Çok Aranan Haberler