FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Promosyonda 'tarihi rekor' getirecek hamle!

Son günlerde başta emekliler olmak üzere çalışanların aldıkları banka promosyonları vatandaşların gündeminden düşmüyor. Özel bankalar emekli promosyonunda ciddi artışa giderek rakamı 10 bin liraya kadar yükseltti. Bununla beraber bankalar üniversite personelinin maaş promosyonu için ihalelerde adeta birbirleriyle yarıştı. TEB’in Anadolu Üniversitesi’ne verdiği 41 bin 500 liranın ardından bir rekor promosyon iddiası daha geldi. İşte banka promosyonları ile ilgili son dakika haberinin detayları…

Bankalar, 2022 emekli promosyon ödemesi imkanından faydalanmak isteyen vatandaşlar için büyük bir yarışa girdi. Emekli maaş promosyonları özel bankalarda 10 bin liraya kadar çıktı. Öte yandan kurumlar personelinin promosyonunu artırmak için harekete geçti.

tl-yeni2

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ'NDE 41 BİN 500 TL'LİK PROMOSYON

Anadolu Üniversitesi’nde ise maaş promosyonu rekoruna imza atılmıştı. Gerçekleştirilen maaş promosyon ihalesinde 41 bin 500 TL ücrette anlaşılmıştı. Üniversitenin 5 bin 500 çalışanının tamamının faydalanacağı promosyon, 3 yıllık anlaşma çerçevesinde ödeneceği bilgisi verilmişti.


Canlı Borsa

İŞTE 2022 EMEKLİ PROMOSYON TUTARLARI GÜNCEL RAKAMLAR

En Çok Aranan Haberler