FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Seçim öncesi gram altına talep patlaması var' Kuyumcular bile gram altına ulaşmakta zorlanıyor! Kuyumcularda altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatlarındaki hareketlilik yatırım amaçlı altın ve ziynet eşyası almayı düşünen vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Fiyatlar gündemdeki yerini korurken kuyumcular son dönemde özellikle bilezik konusunda yeni bir modanın çıktığını söyledi. Buna göre geniş ve gösterişli bileziklerin yerini zarif görünümü ve inceliği ile ajda model bilezikler aldı. Öte yandan gram altına talebin seçim öncesinde arttığı ifade edilirken kuyumcuların bile gram altına ulaşmasının zorlaştığı belirtildi.

Gündemin en çok konuşulan konularından bir tanesi altın ve altın fiyatları. Hem ziynet eşyası olarak altın bilezik ya da takı almak hem de yatırım amaçlı altın almak isteyen herkesin gündeminde kuyumculardaki son durum var. Giyim ve teknolojide olduğu gibi ziynet eşyalarında da moda değişmeye başladı. Kadınlar gösterişli ve geniş bileziklerin yerine ince ve dayanıklı, modern bileziklere yöneldi. Bir kola 20 tane takılsa bile dikkat çekmeyen ajda model bilezikler, son dönemde kadınların vazgeçilmezi oldu.Bu içerik Hande Dağ tarafından yayına alınmıştır

Canlı Borsa

"GRAM ALTINA TALEP OLDUKÇA ARTTI"

En Çok Aranan Haberler