FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son Dakika: Sıfır otomobil fiyatları güncellendi! Dolar kurundaki sert düşüş sonrası otomobil fiyatı indirimleri peş peşe geldi

Son dakika haberine göre, dolar kurundaki sert düşüş sonrası otomobil fiyatları için peş peşe indirim haberleri gelmeye başladı. 9 otomobil firması sıfır araç fiyatları için indirim yaptı. Renault, Dacia, BMW, Land Rover, Mini Cooper, Hyundai, Citroen, Opel ve Peugeot, yeni kur seviyesine göre otomobil fiyatı güncellemesi yaptı. İşte otomobil fiyatlarında indirimle ilgili son dakika haberinin ayrıntıları!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası duyurduğu önlem paketi etkisini göstermeye başladı. 20 TL'ye kadar yükselen dolar kuru, sabah saatlerinde 11 TL seviyelerine kadar çekildi. Daha sonra ise 12-13 TL arasında bir denge yakaladı. Kurdaki düşüş sonrası otomobil firmalarından otomobil fiyatları için peş peşe indirim haberleri geldi. 9 otomobil firması sıfır araçlarda yüzde 10-11 oranında indirime gitti. Güncellenen yeni sıfır otomobil fiyatı listeleri, firmaların sitesinde yer aldı.

Canlı Borsa

KUR DÜŞTÜ, FİYATLAR GÜNCELLENDİ

En Çok Aranan Haberler