FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uğur Dündar WhatsApp görüntülerini paylaştı: Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ı böyle savundu! ‘Demek ki birileri fena halde rahatsız…’

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan için ortaya atılan iddialar sonrası Gazeteci Uğur Dündar’dan paylaşım geldi. Dündar WhatsApp görüntüleri yer alan paylaşımında, “Gaye Erkan ABD'de Türkiye'ye kaynak bulmaya çalışırken iftira servis ediliyor. Demek ki birilerinin fena halde rahatsız” dedi. Konuya ilişkin yargı süreci başlarken, baba Erol Erkan da, ‘Her şey er ya da geç ortaya çıkacak’ ifadelerini kullandı. Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı da dikkat çeken bir çıkışta bulundu.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) başkanlık katında 4 yıldır protokol görevlisi olarak çalıştığını belirten Büşra Bozkurt’un Hafize Gaye Erken hakkındaki iddiaları gündem olmuştu. Bozkurt, CİMER’e yazdığı şikâyette Başkan Hafize Gaye Erkan’ın babası Erol Erkan tarafından işten çıkartıldığını öne sürmüştü.

Erol Erkan’a bankada özel oda ve makam arabası tahsis edildiğini de iddia eden Bozkurt, Sözcü Gazetesi’ne verdiği röportajında, “CİMER’e ilettiğim şikayetlerin hiçbiri yalan değil, eksik bile” ifadelerini kullandı. Bozkurt aynı zamanda, Erol Erkan’ın bir çalışanı tokatladığını ve görüntülerin olduğunu öne sürdü.

Canlı Borsa

En Çok Aranan Haberler