FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

11 Mayıs kripto para borsası | Bugün kripto borsasında son durum ne? Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple XRP ne kadar oldu?

Kripto para piyasaları son zamanlarda oldukça hareketli günler geçiriyor. Kripto borsasında dengelerin değiştiğini gözlemlemek zor değil. Bitcoin son 24 saatte yatırımcısına yüzde 5 oranında kaybettirirken, Ethereum’u tercih eden yatırımcılar ise halinden memnun görünüyor. Geçtiğimiz ay 2 bin dolar seviyelerinde bulunan Ethereum, hızlı bir yükseliş trendi ile 10 Mayıs tarihinde 4 bin dolar seviyesinin üzerine çıktı.

Dogecoin Elon Musk’ın açıklamaları ile hareketli zamanlar geçirirken, birçok yatırımcı kripto paraların güvenilirliğini sorguladıklarını ifade ediyor. Lider kripto para birimlerinden olan Bitcoin, sadece son bir saat içerisinde yatırımcısına yüzde 6 oranında kaybettirdi. Analistler Bitcoin’in 60 bin dolar bandını zorlamasından sonra sınırı geçmesini beklerken, BTC tekrar 55 bin dolar seviyelerine geriledi. Ancak birçok analist 53 bin dolar bandındaki destek seviyesinin hala var olduğunu ve bu sebeple panik yapmaya gerek olmadığını ifade ediyor.

Ethereum yeni rekorunu 10 Mayıs tarihinde kırmasının ardından bu sabah ise güne hafif bir düşüşle başladı. Şu saatlerde düşüş eğiliminde olan Ethereum’un, ilerleyen saatlerde yükselmesi bekleniyor. Dogecoin ise Cumartesi günü yaşanan bir talihsizlik sonucunda neredeyse yüzde 30 oranında değer kaybetmesinden sonra, hızlı bir şekilde kendisini toparlıyor.

Yerel Seçim 2024

Kripto Para Piyasası

En Çok Aranan Haberler