FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

19 Mayıs kripto para piyasası | Bugün (19 Mayıs) Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar? Ripple, DOGE ve Cardano (ADA) ne kadar oldu?

Teknoloji devi Elon Musk’ın açıklamalarının kripto para birimi üzerindeki etkisi bir süredir tartışılmaya devam ediyor. Özellikle Bitcoin üzerinde yaşanan gerilemeden oldukça rahatsız olan yatırımcılar, geçtiğiniz günlerde Musk’ın elindeki Bitcoin’leri satması için bir imza kampanyası başlattı. 60 bin dolar sınırına kadar dayanan BTC’in daha da yükselmesi beklenirken, şu an için BTC 40 bin doların altında seyrediyor.

Hem Bitcoin’de hem de diğer kripto paralarda son günlerde yaşanan inişli çıkışlı grafikler, yatırımcıları endişelendiriyor. Özellikle Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk’ın yaptığı açıklamaların kripto para birimlerinde bu kadar etkili olması birçok kesimden yatırımcıyı rahatsız ediyor. Piyasa hacminde de oldukça bir düşüş gözlemlenen BTC’nin şu an için piyasa hacmi yüzde 39,10.

Geçtiğimiz günlerde kripto para birimlerinin birçoğunda yaşanan düşüşten etkilenen Ethereum ise, 19 Mayıs itibariyle yüzde 15 bir daralmayla şu an için 3 bin doların altında bulunuyor.


Canlı Borsa

Kripto Para Piyasası

En Çok Aranan Haberler