FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

20 Mayıs kripto paralarda sert düşüş! | Bitcoin, Ethereum ve Ripple para birimlerinde son durum ne? İşte güncel kripto para borsası fiyatları…

Bitcoin ve altcoinlerde bir süredir devam eden düşüş eğilimi, son 24 saatte büyük hız yaşadı. Hızla çakılan coin fiyatlarından sonra yatırımcıların endişeleri de artmaya başladı. Özellikle teknoloji devi Elon Musk’a karşı bir tepki oluşmasına neden olan açıklamalar, yatırımcıları tedirgin etmeye devam ediyor. Musk’ın yaptığı çarpıcı ve dengesiz açıklamalar ile birlikte düşüşe geçen Bitcoin’den, piyasanın geri kalanındaki altcoinler de etkileniyor.

Elon Musk’ın elektrikli aracı Tesla’yı Bitcoin ile satacağını açıklamasının ardından hızla yükselen BTC, bu kararın askıya alındığının açıklanmasının ardından ise bir süredir aşağı yönlü hareketini sürdürüyor. Piyasa hacminde büyük bir kayıp yaşayan Bitcoin, yatırımcısına son haftada dolar bazında yüzde 20,43 oranında kaybettirdi. Ethereum ise, birkaç haftalık yükselişinin ardından gerileme yaşayarak 2 bin 626 dolara kadar düştü.

Canlı Borsa

Kripto para birimlerinde sert düşüş

En Çok Aranan Haberler