FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

21 Mayıs Kripto para birimleri ne kadar oldu? Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Dogecoin ne kadar?

Yaklaşık bir ay boyunca yatırımcısına oldukça kazandıran Ethereum, sert bir düşüş yaşadı. Düşüşünü halen sürdüren Ethereum, 2 bin dolarlık destek bölgesine kadar inerek, bölgeyi test etti. Ethereum her ne kadar fiyatını toparlamaya çalışsa da doğru bir yükseliş için 2 bin 800 dolarlık seviyeyi yakalaması gerekiyor. Bitcoin ise piyasa hacminde yaşadığı düşüşten sonra giderek kan kaybetmeye devam ediyor.

Bitcoin, dolar karşısında yüzde 20’nin üzerinde değer kaybetti. 30 bin dolara kadar gerileyen Bitcoin, toparlanmasını sürdürerek bugün itibariyle 40 bin seviyesine kadar yükselmeyi başardı. Uzmanlar, Bitcoin’in 40 bin dolarlık direnç seviyesini geçemezse tekrar bir düşüş eğilimine geçeceğini söylüyor.

ABD Merkez Bankası Jerome Powell ise dün yaptığı açıklamada, ABD Merkez Bankası’nın bu yaz itibariyle CBDC üzerine bir araştırma raporu hazırlayacağını ifade etti. Bu belge, CDBC’nin yararlarından ve risklerinden bahseden bir rapor olacak. Ancak alınan bilgilere göre, FED alınan kararları uygulamadan önce CDBC için kamuoyundan da görüş alacak.

Canlı Borsa

Kripto Para Piyasası

En Çok Aranan Haberler