FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otomobilde yeni yıl öncesi indirim kampanyalarında son 20 gün

Otomobil ve hafif ticari araç pazarındaki paylarını artırıp 2019 satış hedeflerini tutturmaya çalışan firmalar, aralık ayı başında duyurdukları kampanyaları yılın tamamlanmasına sayılı günler kala daha da zenginleştirdi.

Otomobil ve hafif ticari araç pazarındaki paylarını artırarak 2019 satış hedeflerini tutturmaya çalışan otomobil firmaları, aralık ayında devreye koydukları kampanyaları, yılın tamamlanmasına sayılı günler kala daha da genişletti.

AA muhabirinin, Türk otomobil pazarında faaliyet gösteren bazı yerli ve yabancı markaların duyurularından derlediği bilgilere göre, aralık ayı, pazardaki payını büyütmek için cazip kampanyalarını devreye alan markaların rekabetiyle geçiyor.

Üç kamu bankasının (Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank) yerli üretimi desteklemek amacıyla hazırladığı "Otomotivde Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi Kampanyası" kapsamında aralık ayına özel fırsatlar sunan birçok yerli ve yabancı firma, "hurda araç teşviki", "sıfır faiz", "36 aya varan vade seçenekleri", "takas indirimi" gibi kampanyalarla alıcıların ilgisini çekmeye çalışıyor.


Canlı Borsa

İndirim kampanyalarında son 20 gün

En Çok Aranan Haberler