FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Doları olanlar dikkat! Paranız eriyebilir! İşte 22 Mayıs 2023 Pazartesi dolar ve euro fiyatları!

Dolar ve euro fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in açıklaması sonrası 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Uzman isim, ABD'nin Türkiye'ye yönelik itirafının doların yükselişini artırabileceğini vurguladı. Öte yandan uzmanların döviz kuruna ilişkin yorumları da dikkat çekti. ÖDolar ve euro fiyatları internette araştırılıyor. İşte 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü dolar ve euro fiyatları...

Doları olanlar dikkat! Paranız eriyebilir! İşte 22 Mayıs 2023 Pazartesi dolar ve euro fiyatları!

Dolar ve euro fiyatlarında son durum 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü merak konusu oldu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in açıklamasının ardından güncel fiyatları öğrenmek isteyenler arama motorlarında sorgulama yapıyor. Birçok kişi internette "22 Mayıs 2023 dolar ne kadar oldu? Euro kaç TL?" sorularına yanıt arıyor. İşte, 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü dolar ve euro fiyatları...

DOLAR İÇİN KRİTİK UYARI

Dolar alış - satış fiyatına yönelik uyarılar yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Amerika Birleşik Devletleri'nin ülkemize yönelik itirafının doların yükselişini artırabileceğini ifade etti.

İŞSİZLİK RAKAMLARI ARTIŞ GÖSTEREBİLİR!

1 Haziran itibariyle ülkemizdeki işsizlik rakamlarında da artış olabileceğini söyleyen uzman isim ekonomi politikaların bu şekilde işlenmesinin etkisinin de işsizlik etkisini artıracağını vurguladı.

Öte yandan ekonomiye yönelik yapılan açıklamar ile doların değer kazanacağı beklentisi ekonomik belirsizliğin artmasına sebep oldu.

1 HAZİRAN'A DİKKAT!

Uzmanların yaptığı açıklamalara göre ekonomi açısından 1 Haziran oldukça önemli bir tarih olacak. Bu tarih itibarıyla yeni ekonomik politikaların gelmesi döviz ve altın fiyatlarını yüksek derecede etkileyebilir.

dolar

DOLAR NE KADAR?

Dolar son kapanışını 19.8171 TL'den yaptı.

Dolar/TL kuru alış fiyatı 19.8176 liradan, satış fiyatı ise 19.8218 liradan işlem görüyor.

euro

EURO KAÇ TL?

Yüzde 0.17'luk bir değişim yaşayan euro ise bugün yukarı ibreyi gösteriyor.

Bir önceki kapanışını 21.4508 TL'den yapan euro şu anda 21.4436 TL alış ve 21.458 TL satış fiyatına sahip.

DOLAR VE EURO CANLI TAKİP EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ
Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler