FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika haberi: Döviz piyasaya hızlı başladı: Dolar 14 liraya yaklaştı! Dolar, Euro ve gram altın fiyatları ne kadar oldu?

Dolar'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. 1 Ocak güncel Dolar fiyatlarını merak edenler "Dolar kaç TL oldu?" sorusuna yanıt arıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı yeni ekonomi modeli sonrası sert düşen dolar 1 Ocak bugün ise Dolar/TL, tekrar yükselişe geçerek 13,94 lirayı gördü. İşte Dolar/TL kurundaki son durum...

Son dakika haberi: Döviz piyasaya hızlı başladı: Dolar 14 liraya yaklaştı! Dolar, Euro ve gram altın fiyatları ne kadar oldu?

Son dakika dolar haberi: Kur Korumalı Vadeli TL Mevduat başta olmak üzere TL'ye teşvik için alınan önlemlerin etkisiyle geçen hafta dolar 18,40 liradan 10,25 liraya kadar gerilemişti. Bugün Dolar ve Euro ne kadar oldu? Aynı şekilde altın fiyatlarındaki hareketliliği de özel sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Artık bu haberi dinlemek de mümkün. Şimdi uygulamayı indir!

Dolar/TL ,geçen hafta kabine toplantısı öncesinde 18 seviyesini aşarak rekor kırdıktan sonra TL’yi özendirici önlemlerin açıklanmasıyla gerileyerek 12,25 seviyesine kadar düştü.

1 Ocak saat 16.12 itibarıyla dolar 13,10 seviyesinden işlem gördü.

CANLI DÖVİZ KURU TAKİBİ

DOLARDA SON DURUM

Dolar/TL, sabah saatlerinde 13,94'e kadar yükseldikten sonra enflasyon verisiyle 13,60'ın üzerinde işlem görmeye devam etti.

saat 16.12 itibarıyla dolar 13,10 seviyesinden işlem gördü. Euro/TL 20 üzerindeki zirvesinden 15.5 civarına geriledi.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler