FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Zengin' daha da zengin oluyor

Amerikan Merkez Bankası Federal Reserve'ün (FED) açıklamasına göre, 'zengin' daha da zengin oluyor.

'Zengin' daha da zengin oluyor

Atlanta merkezli araştırma şirketi American Affluence'a göre, zenginlerin refah düzeylerini yükseltmesinin nedeni harcama yaparken tutumlu davranmaları. Yani onların da 'ceplerinde akrep var'

Amerikan Merkez Bankası Federal Reserve'ün (FED) yayınladığı verilere göre, ABD'de bulunan yaklaşık 11.53 milyon milyarder, lüks markalara fazla harcama yapmıyor.

American Affluence Başkanı Ron Kurtz konuyla ilgili, "Lüks markaların pazarlamacıları, varlıklı ve zengin kişileri bu markalara özendirmek amacıyla çeşitli kampanyalar yapmaktalar. Ancak şu unutulmamalıdır ki: varlıklı insanlar paralarını savurganca harcamazlar." diyor.

Kurtz, zenginlerin daha da zenginleşmesinin nedeninin, savurganca harcama yapmamaları olduğunu belirterek, "Yaptığımız anketlerden çıkan sonuçlara göre; Louis Vuitton gibi markalar, kaliteli ürün arayışı olan tüketicilerden çok bu tarz markaları giyerek prestij sahibi olmak isteyenlere hitap ediyor." dedi.

American Affluence'un araştırma sonuçlarına göre, kaliteli ürün sunmaktan çok, kullanıcılarına prestij vadeden markaların başında Hermes, Gucci, Prada, Rolex geliyor.

Express


En Çok Aranan Haberler