FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

30 Nisan altın bilezik fiyatları son durum | Bugün altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Uzun yıllardır değerli metaller arasında oldukça ilgi göre altın, günümüzde de sıkça tercih ediliyor. Yatırım amaçlı veya takı olarak kullanılan altın bileziklerin gram fiyatları hareketli günler yaşıyor. Genel olarak altın bilezik fiyatlarında 30 Nisan itibariyle bir yükseliş gözlemleniyor. 22 ayar altın bilezik fiyatı dün günü 428 TL seviyelerinde kapatırken, bu sabah itibariyle 432 seviyesinden işlem görüyor. Peki altın bilezik gram fiyatları bugün ne kadar oldu?

Altın fiyatlarında yaşanan düşüş eğilimi, altın bilezik gram fiyatlarında görülmedi. 18 ayar altın bilezik fiyatı dün kapanışa göre artışla 354 seviyesinden işlem görürken, 14 ayar altın bilezik gramı ise 275 seviyesinden işlem görüyor. Altın bilezik fiyatları haftaya düşüşle başlamasının ardından tekrar yükselişe geçerek hareketlendi.

FED toplantısı sonrası ABD 10 yıllık tahvil faizinde %1.65 seviyelerine kadar yeni yükseliş görülmekte. FED’in bir süre daha politikayı aşırı gevşek tutacağı ve enflasyonun %2’nin üzerinde yükselmesine bir süre izin vereceğini söylemesi tahvil faizlerini de yükseltiyor. Bu durum değerli metallerde hafif de olsa baskıya sebep oldu.

Yerel Seçim 2024

Altın bilezik gram fiyatları

En Çok Aranan Haberler