FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ABD enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Piyasalar ne tepki verebilir, enflasyon beklentisi ne kadar?

ABD enflasyon verilerinin ne zaman, saat kaçta açıklanacağı vatandaşlar tarafından merak edildi. Mayıs ayında Amerika Birleşik Devletleri'nde enflasyon senelik bazda yüzde 8,6'ya arış göstererek tekrar 41 yılın zirvesine çıkmıştı. Peki ABD enflasyon verileri saat kaçta açıklanacak? Piyasalar ne tepki verebilir? Detaylar haberimizde...

ABD enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Piyasalar ne tepki verebilir, enflasyon beklentisi ne kadar?

ABD enflasyon rakamları için bekleyiş sürüyor. Amerika Birleşik Devletleri Haziran ayı enflasyon rakamları vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki ABD enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Piyasalar ne tepki verebilir? Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Dolar ne kadar oldu? 31 Mart 2022 Perşembe

ABD ENFLASYON RAKAMLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ABD enflasyon rakamlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Haziran ayı ABD enflasyon rakamları 13 Temmuz Çarşamba saat 15.30'da belli olacak.

ABD ENFLASYON BEKLENTİSİ NE YÖNDE?

Bugün açıklanacak haziran ayı enflasyonuna ilişkin piyasa beklentisi ise yıllık bazda yüzde 8.8 ile 41 yılın yeni zirvesine çıkması yönünde.

Açıklanan rakamlar piyasa beklentilerine paralel olursa daha önceden fiyatlamalar yapıldığı için, piyasalarda sert hareketler beklenmiyor.

ABD'DE MAYIS AYI ENFLASYON VERİLERİ

Mayıs'ta Amerika Birleşik Devletleri Enflasyonu yıllık bazda yüzde 8,6 seviyesinde gerçekleşti.

Piyasa beklentisi Mayıs'ta ABD’de enflasyonun yüzde 8,3 seviyesinde gerçekleşmesi yönündeydi.

ABD enflasyonu, nisan ayında yüzde 8,3 seviyesinde gerçekleşirken; mart ayı enflasyonu yüzde 8,5 gelerek 40 yılın zirvesini yenilemişti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler