FİNANS

Kapat

'Antalya'yı çok sıcak günler bekliyor' Muhittin Böcek'le ilgili etkin pişmanlık iddiası: 'İtiraf edeceği başlıklar korkunç'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Muhittin Böcek’in etkin pişmanlıktan yararlanmak için başsavcılığa başvurduğu iddia edildi. Ses getiren olayın ardından detayları veren Rasim Ozan Kütahyalı, "Böcek’in itiraf edeceğini savcıya ifade ettiği mevzu başlıkları korkunç...Önümüz kış ama Antalya’yı çok ama çok sıcak günler bekliyor" ifadelerini kullandı.

'Antalya'yı çok sıcak günler bekliyor' Muhittin Böcek'le ilgili etkin pişmanlık iddiası: 'İtiraf edeceği başlıklar korkunç'

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen "rüşvet" soruşturmasında tutuklu bulunan Muhittin Böcek'in etkin pişmanlıktan yararlanmak istediği iddia edildi. Kısa sürede gündem olan konuyla ilgili peş peşe açıklamalar geldi.

 Antalya yı çok sıcak günler bekliyor  Muhittin Böcek le ilgili etkin pişmanlık iddiası:  İtiraf edeceği başlıklar korkunç  1

"KONU SAVCININ MASASINDA"

İlk açıklama İsmail Saymaz'dan geldi. Saymaz konuyla ilgili, "Yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in etkin pişmanlıktan yararlanmak için başsavcılığa başvurduğu ifade ediliyor.
Antalya Başsavcılığı, başvuruyu değerlendiriyor. Konu, Başsavcı Yakup Ali Kahveci’nin masasında." bilgisini paylaştı.

 Antalya yı çok sıcak günler bekliyor  Muhittin Böcek le ilgili etkin pişmanlık iddiası:  İtiraf edeceği başlıklar korkunç  2

'İTİRAF EDİLECEK MEVZU BAŞLIKLARI KORKUNÇ"

Rasim Ozan Kütahyalı da Saymaz'ın paylaşımını alıntılayarak iddia itiraf edilecek başlıkların 'korkunç' olduğu vurgusunu yaptı.

Kütahyalı konuyla ilgili Saymaz'a şu yanıtı verdi;

Muhittin Böcek, cezaevinde savcı ile görüşmüş İsmail.

Böcek’in itiraf edeceğini savcıya ifade ettiği mevzu başlıkları korkunç. Bence polis-adliye muhabirliği kökenli bir gazeteci olarak o başlıkları öğren, şok yaşayacaksın.

 Antalya yı çok sıcak günler bekliyor  Muhittin Böcek le ilgili etkin pişmanlık iddiası:  İtiraf edeceği başlıklar korkunç  3

Böcek’in avukatları da müvekkillerinin tüm gerçekleri açıkça ifade vermesi için görüş bildirmiş kendisine.

Özellikle Antalya CHP ve CHP genel merkezinden birkaç isimle ilgili de çok detaylı ifade vereceğini belirtmiş Muhittin Böcek.

Mesele artık Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci’de düğümleniyor…

Önümüz kış ama Antalya’yı çok ama çok sıcak günler bekliyor…

YORUMLARI GÖR ( 0 )
Okuyucu Yorumları 0 yorum

En Çok Aranan Haberler

Kapat