FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ASKERLİK BORÇLANMASI ne kadar olacak? Asgari ücret belli oluyor! 2023 asgari ücret ZAMMI ile askerlik borçlanması yüzde kaç artacak?

Askerlik borçlanmasının 2023 yılında ne kadar olacağı bugün yapılan 3. asgari ücret toplantısı nedeniyle çok sayıda vatandaş tarafından merak edildi. Asgari ücrete gelecek olan zam birçok kalemi etkileyecek. Askerlik borçlanması emekli olmayı düşünen fakat prim gün sayısı az olan kişilere tanınıyor. Peki, Askerlik borçlanması ne kadar olacak? İşte detaylar...

ASKERLİK BORÇLANMASI ne kadar olacak? Asgari ücret belli oluyor! 2023 asgari ücret ZAMMI ile askerlik borçlanması yüzde kaç artacak?

Askerlik borçlanması asgari ücretin genel düzeyinin artmasıyla birlikte yükselecek kalemler arasında yer alıyor. Bugün yapılan asgari ücret toplantısı sebebiyle çok sayıda vatandaş arama motorlarında yaptıkları araştırmalara hız verdi. Asgari ücret zammı ile beraber birçok kalemde değişiklik olacak. Peki, askerlik borçlanması ne kadar olacak? 2023 Asgari ücret zammı ile en düşük - en yüksek askerlik borçlanması tahminleri...

2023 ASKERLİK BORÇLANMASI NE KADAR OLACAK?

Askerlik borçlanması, asgari ücret ile netleşecek.

Askerlik borçlanması asgari ücret zammı kadar artacak.
Şu an için mevcut durumda en düşük prim 69 TL, en yüksek prim ise 517 TL.

ASGARİ ÜCRET İLE ASKERLİK BORÇLANMASI YÜZDE KAÇ ARTACAK?

Emekli olmayı düşünen fakat prim gün sayısı az olan vatandaşlara tanınan askerlik borçlanması asgari ücretin belli olmasının ardından netlleşecek.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler