FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Avea’dan ayda 1TL’ye iPhone 4!

Avea, yenilenen iPhone kampanyasıyla, iPhone 4’ü tarifeye ek ayda 1 TL’den başlayan fiyatlarla meraklılarıyla buluşturuyor.

Avea’dan ayda 1TL’ye iPhone 4!

Türkiye’nin en yenilikçi operatörü Avea, iPhone 4’ü tarifeye ek ayda sadece 1 TL’den başlayan fiyatlarla müşterileriyle buluştururken, aynı zamanda 24 ve 36 ay taahhüt seçenekleri ile de farklı ödeme alternatifleri sunuyor. İlk 3 ay 100 MB internet hediyeli tarifeye ek ödeme seçeneğinin yanı sıra, internet paketli teklifleri ve her şey dahil bin dakika, bin SMS ve 4GB teklifi ile Avea, iPhone alırken de müşterilerine seçme özgürlüğü sunuyor.

3 AY 250 MB İNTERNET HEDİYE
iPhone 4’e KDV dahil 969TL peşin fiyatıyla sahibi olmak isteyenleri de kaçırılmayacak bir teklifle buluşturan Avea, peşin alımlarda ise müşterilerine ilk 3 ay 250 MB internet paketi hediye ediyor. iPhone kullanıcılarının en favori modellerinden olan iPhone 4; 3,5 inçlik geniş ekranı, 5 megapiksel oto fokuslu kamerası ile oto-makro çekim yapabilme, video kaydedebilme özelliklerinin yanı sıra 3G üzerinden 7 saate kadar dayanabilen pil ömrü ile bir akıllı telefondan beklenenden çok daha fazlasını sunuyor.

AİM NOKTALARINDAN ULAŞABİLİRSİNİZ
Tüm bu özelliklerle donatılan, çarpıcı ve hızlı performansının yanı sıra fonksiyonel tasarımları ile de öne çıkan, iPhone’ların dünya genelinde en çok beğeni toplayan modellerinden olan iPhone4, Avea’nın sunduğu avantajlı kampanyalarla tüm AİM noktalarında olacak.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler