FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Avrupa Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Beklentiler ne yönde? Avrupa Merkez Bankası faiz kararı için geri sayım!

Avrupa Merkez Bankası faiz kararı bugün (16 Mart 2023 Perşembe) günü belli olacak. Tüm gözler, yapılacak açıklamaya çevrildi. ECB toplantısında çekirdek enflasyon kaynaklı endişelerin öne çıkması bekleniyor. Birçok kişi internette "(ECB) Avrupa Merkez Bankası faiz kararı ne olur?" sorusunu araştırıyor. Peki, Avrupa Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte detaylar...

Avrupa Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Beklentiler ne yönde? Avrupa Merkez Bankası faiz kararı için geri sayım!

Avrupa Merkez Bankası faiz kararı için geri sayım devam ediyor.
Avrupa Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanacak. Banka daha önce 50 baz puanlık faiz artışına gideceğini duyurmuştu. Peki, Avrupa Merkez Bankası faiz kararı ne olur? İşte ayrıntılar...

2

AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Avrupa Merkez Bankası faiz kararı bugün (16 Mart 2023 Perşembe) açıklanacak.

Bu yılın ikinci ECB toplantısı bugün gerçekleşecek.

3

AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE OLUR?

Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) bugünkü para politikası kararları yatırımcıların odağında yer alıyor.

Avrupa Merkez Bankası yüzde 76 ihtimalle 50 baz puanlık faiz artışına gidecek.

Analistler, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki fiyatlamalara paralel Avrupa Merkez Bankası'nın adımlarına yönelik beklentilerin de değişebileceğini ifade etti.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler