FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Benzin ve mazot fiyatlarında indirim olacak mı? 24 Temmuz benzin, mazot, LPG fiyatları ne kadar? İşte güncel akaryakıt fiyatları!

Benzin ve mazota indirim gelip gelmeyeceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik sürerken, İstanbul, Ankara ve İzmir'deki akaryakıt fiyatları listesi sorgulanmaya başlandı. Peki benzin ve mazot fiyatlarında indirim olacak mı? 24 Temmuz benzin, mazot, LPG fiyatları ne kadar? İşte güncel akaryakıt fiyatları!

Benzin ve mazot fiyatlarında indirim olacak mı? 24 Temmuz benzin, mazot, LPG fiyatları ne kadar? İşte güncel akaryakıt fiyatları!

Benzin ve mazot fiyatlarına indirim gelip gelmeyeceği araştırılmaya başlandı. Brent petrolün varilinde yaşanan düşüş sonrası benzin ve mazot fiyatlarında yeni bir indirim beklentisi oluşmaya başladı. 24 Temmuz benzin, mazot, LPG, motorin, fiyatları merak konusu oldu. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir benzin fiyatları listesi!

BENZİN FİYATLARINA YENİ İNDİRİM GELDİ Mİ?

Brent petrol piyasasındaki hareketlilik devam ediyor. Piyasada yaşanan dalgalanmalar ile benzin ve motorin fiyatları da sürekli olarak değişim göstermeye devam ediyor. Son olarak edinilen bilgilere göre bu gece yarısından itibaren benzin fiyatı için 96 kuruş indirim öngörülüyor.

Aynı zamanda haftaya yükselişle 106 dolar seviyesinde başlayan Brent petrol fiyatları, hafta sonuna doğru 100 dolara yakın seviyeye geldi. 92 kuruşluk motorin indiriminin 26 Temmuz Salı günü geçerli olması bekleniyor. Beklenen indirimin gelmesi durumunda da motorinin litre fiyatı İstanbul'da 24,51 liraya düşmüş olacak.

İSTANBUL'DA MAZOT VE BENZİN FİYATI NE KADAR?

İstanbul'da benzin fiyatı: 22.72 TL

İstanbul'da mazot litre fiyatı: 25.43 TL

ANKARA'DA MAZOT VE BENZİN FİYATI NE KADAR?

Ankara'da benzin litre fiyatı: 22.84 TL

Ankara'da mazot litre fiyatı: 25.54 TL

İZMİR'DE MAZOT VE BENZİN FİYATI NE KADAR?

İzmir'de Benzin litre fiyatı: 22.83 TL

İzmir'de mazot litre fiyatı: 25.55 TL


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler