FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Benzin ve motorine indirim mi geldi? 9 Ağustos 2022 benzin, mazot, motorin ve akaryakıt fiyatları ne kadar?

Brent petrolde yaşanan düşüş sonrası akaryakıt ve benzin fiyatları da etkileniyor. Yeni alınan karara göre 10 Ağustos Çarşamba gününden geçerli olmak üzere akaryakıtta 1,00 TL fiyat indirimi beklenmekte. Peki 9 Ağustos İstanbul, Ankara, İzmir benzin, mazot, motorin fiyatları ne kadar? İşte güncel akaryakıt fiyatları listesi...

Benzin ve motorine indirim mi geldi? 9 Ağustos 2022 benzin, mazot, motorin ve akaryakıt fiyatları ne kadar?

Petrol fiyatlarında meydana gelen düşüşün ardından benzin ve mazot fiyatı ile akaryakıt pompa fiyatlarındaki son durum merak edildi. Pek çok kişi "Benzin ve motorine indirim geldi mi?" sorusunu merak ederken, İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan vatandaşlar güncel zamlı akaryakıt fiyatlarını sorgulamaya koyuldu. Peki benzin ve motorine indirim mi geldi?

BENZİN FİYATLARINA İNDİRİM Mİ GELDİ?

Petrol piyasalarında yaşanan hareketlilik sonrası benzin ve motorinde indirim olup olmayacağı merak ediliyor. Akaryakıt ve benzine gelen zamların sonrasında 10 Ağustos 2022 Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 1,00 TL fiyat indirimi bekleniyor.

İşte akaryakıt fiyatlarında meydana gelen artışla beraber güncel rakamlar;

BENZİN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

İstanbul'da 20,04 TL

Ankara'da 20,16 TL

İzmir'de 20,14

MOTORİN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

İstanbul'da 23,41 TL

Ankara'da 23,50 TL

İzmir'de 23,51

Yapılacak olan indirim sonrası motorin fiyatları 1 TL daha ucuza satılmış olacak.

MAZOT FİYATINA İNDİRİM GELECEK Mİ?

Yine mazota da zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Sektör temsilcilerinden alınmış olan bilgilere göre motorin grubunda 10 Ağustos 2022 Çarşamba gününden geçerli olmak üzere 1,00 TL fiyat indirimi yapılması beklenmekte. Benzin fiyatlarında ise şimdilik yeni bir fiyat değişikliği beklenmiyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler