FİNANS

Beştepe'de ekonomi zirvesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nu toplayacak.

Beştepe'de ekonomi zirvesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nu toplayacak. Beştepe'deki toplantı saat 19.30'da başlayacak.

Dün yapılacağı açıklanan Ekonomi Koordinasyonu Kurulu (EKK) toplantısı Başbakan Binali Yıldırım'ın İstanbul programı nedeniyle iptal edilmişti.

PİYASALAR YAKINDAN İZLİYORDU

Zirve ve ardından gerçekleşecek olan Merkez Bankası faiz kararı piyasalar tarafından yakından izleniyor. Toplantıda, döviz kuru ve ekonomideki son gelişmeler ele alınması bekleniyordu.

DOLAR İÇİN İLK ZİRVE 18 KASIM'DA YAPILMIŞTI

Başbakan Binali Yıldırım'ın başkanlığında 18 Kasım'da toplanan Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK),döviz kurlarındaki hareketliliği ele almıştı.

Cuma günü 16.00'da başlayan ve 4 saat süren Başbakan Yıldırım'ın başkanlığında toplanan EKK Toplantısı'nda ekonominin direncini artıracak reformların hızlandırılacağı, Merkez Bankası'nın fiyat istikrarı için tedbirler alacağı belirtilmişti.

DOLAR 3.38'İN ALTINDA AÇILDI

Dün güne 3.36 seviyesinden açılış yapan dolar/TL, gün içinde 3.35'e kadar gerilese de akşam saatlerinde ABD verilerinin etkisiyle 3.38'in üzerine çıktı. Dolar/TL yeni güne 3.38 TL'nin hemen altında başladı. Dolar/TL şu dakikalarda 3.3770 TL'den işlem görüyor.

Euro/TL ise 3.5896'dan işlem görmekte.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler