FİNANS

Kapat

Büro Memur-Sen’in teklifleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında müzakere edildi

Büro Memur-Sen tarafından 6. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri kapsamında hazırlanan Büro, Bankacılık ve Sigortacılık Hizmet Kolu teklifleri müzakere edildi.

Büro Memur-Sen’in teklifleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında müzakere edildi
MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

Genel Yetkili Sendika Büro Memur-Sen tarafından hazırlanan Büro, Bankacılık ve Sigortacılık Hizmet Kolu teklifleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı. 6. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri kapsamında gerçekleştirilen toplantıya Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Genel Başkan Yardımcıları Halil Küçükdevlet, Hüseyin Yüksel, Abdullah Koyuncu, Sendika Mevzuat ve ARGE birimleri katıldı. Kamu Sendikaları Heyet Başkanı, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da görüşmelere katılarak, görüşmelerin seyri hakkında bilgi alarak görüş ve önerilerini sundu.

"TEKLİFLERİMİZİ MASAYA SUNDUK"

Toplantıda Büro Memur-Sen’in tekliflerini ve gerekçelerini aktaran Genel Başkan Yusuf Yazgan, 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin kamu görevlileri için hayırlı ve verimli geçmesini diledi.

Büro Memur-Sen’in teklifleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında müzakere edildi 1

Genel Yetkili Sendika olarak Büro, Bankacılık ve Sigortacılık Hizmet Kolunda yaklaşık 300 bin kamu görevlisini temsil ettiklerini belirten Genel Başkan Yazgan, “Kamunun çalışma yaşamındaki omurgası olan Büro Bankacılık ve Sigortacılık Hizmet Kolu kamu görevlilerinin yükünü hafifletmek, hukukunu savunmak, mali, sosyal ve özlük haklarında iyileştirme sağlamak için buradayız. Hizmet kolumuza ait tekliflerimizi masaya sunduk. Kamu görevlilerimizin daha müreffeh çalışma koşullarına sahip olması için elimizden geleni yapacağız. Kamu görevlilerinin refahı için tekliflerimizin hayata geçirilmesini istiyoruz. Tekliflerimizi kazanıma dönüştürmek için dik durarak mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Büro Memur-Sen’in teklifleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında müzakere edildi 2

Kaynak: İHA

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat