FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CANLI Balıkesir seçim sonuçları! Balıkesir'de seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Yücel Yılmaz mı, CHP adayı Ahmet Akın mı?

Balıkesir seçim sonuçları merak ediliyor. Tüm Türkiye, sandıktan çıkacak seçim sonuçlarına kilitlenmiş durumda ve yerel seçim sonuçları vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Peki, Balıkesir'de seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Yücel Yılmaz mı, CHP adayı Ahmet Akın mı? İşte tüm merak edilenler...

 CANLI Balıkesir seçim sonuçları! Balıkesir'de seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Yücel Yılmaz mı, CHP adayı Ahmet Akın mı?

Türkiye nefesini tuttu, sandık başına gittikten sonra seçmenlerin gözü kulağı ise seçim sonuçlarına çevrildi. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi büyükşehirlerin seçim sonuçlarının yanı sıra yine bir büyükşehir olan ve birçok adayın yarıştığı Balıkesir'in seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Balıkesir seçim sonuçları vatandaşların merak konusu...

BALIKESİR SEÇİM SONUÇLARINI MYNET'TEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Her ilden vatandaşlar seçim sonuçları konusunda sorgulamalar yaparken, Balıkesir'deki vatandaşlar da yoğun bir şekilde araştırmalarını Balıkesir seçim sonuçlarını konusunda yapıyor. Balıkesir seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar ise Mynet'te olacak!

Büyükşehir olan Balıkesir'de AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez, Yeniden Refah Partisi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tanju Akçe, Zafer Partisi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mutlu Aksoy, Memleket Partisi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahir Bakan, DSP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Ejder Onursal.

seçim2

Yoğun geçen sürecin ardından Balıkesir seçimlerinin kazananı bugün içerisinde belli olacak. Seçim sonuçlarıyla ilgili yasakların saat 21:00'de sona ermesi bekleniyor ancak YSK'nın bu saati daha erkene çekmesine kesin gözüyle bakılıyor. Balıkesir seçim sonuçları ile ilgili tüm detayları ise anlık tabloları Mynet üzerinden takip edebilirsiniz.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler