FİNANS

Cep telefonuna taksit hilesi

1 Şubat tarihi ile telefon taksitlerine yasak gelmesiyle tüketiciler yeni çözümlere yönelerek yasağı delmenin yollarını buldular

Cep telefonuna taksit hilesi

BDDK tarafından kredi kartıyla yapılan alışverişlere getirilen sınırlamadan dolayı cep telefonu alacak olan tüketiciler yeni çözümler üreterek yasakları delmenin yollarını buldular.

Taksitle özellikle pahalı telefon almak isteyenlere öncelikle hediye kartı almaları tavsiye ediliyor. Tüketici öncelikle satın alacağı cep telefonunun bedeli kadar hediye kartı alıyor.

Bu kartları almak için de taksitli kredi kartını kullanıyor. Teknoloji mağazaları da müşterisine 9 aya kadar taksit yapıyor. Daha sonra müşteri hediye kartını kasaya teslim ederek istediği cep telefonuna kavuşuyor.

Ulkerhaber.com ekonomi editörü Ersun Giray Topçular'ın haberine göre, popüler bir internet sitesinde ise tüketiciler yasağı delmek için önce telefonu fiyatında taksit imkanı olan başka bir ürün alıyor daha sonra ise aldığı ürünü hemen iade edip hediye çeki olarak tercih ediyor.Tercihini hediye çekinden yana kullanan tüketici daha sonra istediği cep telefonunu alarak taksitli ödemesini gerçekleştirebiliyor.
CEP TELEFONU KILIFI ALANA GALAXY S4 BEDAVA

Taksit yasağını delmenin birçok yolunu bulan tüketicilerin en ilginç çözümlerinden biri ise 'Cep telefonu kılıfı alana telefon bedava' seçeneği. Mağaza sahipleri normal değeri 30 ila 50 TL arasında değişen cep telefonu kılıflarını, telefon değerinde 1500 TL'ye satarak taksit imkanı sağlıyorlar ve yanında size telefonu hediye ederek yasağı delmiş oluyorlar.

İlk günlerde binbir çeşit yolla yasağı delenlere karşı denetimlerin gitgide artacağı ve nasıl yaptırımlar uygulanacağı ilerleyen günlerde karşımıza çıkacağa benziyor.

Hissenet
YORUMLARI GÖR ( 0 )
Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler