FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

DOĞUM BORÇLANMASI ne kadar olacak? Asgari ücret belli oluyor! 2023 asgari ücret ZAMMI ile doğum borçlanması yüzde kaç artacak?

Doğum borçlanmasının 2023 yılında ne kadar olacağı bugün yapılan 3. asgari ücret toplantısı nedeniyle çok sayıda vatandaş tarafından merak edildi. Asgari ücrete gelecek olan zam birçok kalemi etkileyecek. Doğum borçlanması emekli olmayı düşünen fakat prim gün sayısı az olan kişilere tanınıyor. Peki, doğum borçlanması ne kadar olacak? İşte detaylar...

DOĞUM BORÇLANMASI ne kadar olacak? Asgari ücret belli oluyor! 2023 asgari ücret ZAMMI ile doğum borçlanması yüzde kaç artacak?

Doğum borçlanması asgari ücretin genel düzeyinin artmasıyla birlikte yükselecek kalemler arasında bulunuyor. Bugün yapılan asgari ücret toplantısı sebebiyle çok sayıda vatandaş arama motorlarında yaptıkları araştırmalara hız verdi. Asgari ücret zammı ile beraber birçok kalemde değişiklik olacak. Peki, doğum borçlanması ne kadar olacak? 2023 Asgari ücret zammı ile en düşük - en yüksek doğum borçlanması tahminleri...

2023 DOĞUM BORÇLANMASI NE KADAR OLACAK?

Doğum borçlanması, asgari ücret ile netleşecek.

Doğum borçlanması asgari ücret zammı kadar artacak.
Şu an için mevcut durumda en düşük prim 69 TL, en yüksek prim ise 517 TL.

ASGARİ ÜCRET İLE DOĞUM BORÇLANMASI YÜZDE KAÇ ARTACAK?

Emekli olmayı düşünen fakat prim gün sayısı az olan vatandaşlara tanınan doğum borçlanması asgari ücretin belli olmasının ardından netleşecek.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler