FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2023? EYT'liler bayram ikramiyesi alabilecek mi? Bugün, Meclis'e geliyor!

Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri, 27 Mart 2023 Pazartesi günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emeklilere verilen bayram ikramiyesinin 2 bin TL'ye çıkarıldığını duyurdu. Düzenlemeden 15 milyon emekli faydalanacak. Ramazan Bayramı yaklaşıyor. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2023? EYT'liler bayram ikramiyesi alabilecek mi?

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2023? EYT'liler bayram ikramiyesi alabilecek mi? Bugün, Meclis'e geliyor!

Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri, Ramazan ayı yavaş yavaş yaklaşırken 27 Mart 2023 Pazartesi gününün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın açıklamaları sonrası emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacağı merak konusu oldu. İşte, emekli bayram ikramiyesi ile ilgili detaylar...

0

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR, KAÇ TL?

Emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş tarafından açıklamada bulunuldu.

Emeklilere verilen bayram ikramiyesinin 2 bin TL'ye çıkarıldığı belirtildi.

Bayram ikramiyeleri 1100 TL'den 2 bin TL'ye yükselecek. Düzenlemeden 15 milyon emekli faydalanacak.

para (80)

EMEKLİ MAAŞI BAYRAM İKRAMİYESİ MECLİS'TE!

Plan ve Bütçe Komisyonu bugün toplanacak. Kritik toplantıda, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL'ye, emekliye bayram ikramiyesinin 2 bin TL'ye çıkarılmasını; bunlar dışında geçici işçilere kadro verilmesini de içeren İstiklal Madalyası Verilmiş Bulunanlara Vatani Hizmet Tertibinden Şeref Aylığı Bağlanması Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ele alınacak.

1

BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Emekli bayram ikramiyesinin ilk ödemesi Ramazan Bayramı'ndan önce yapılacak.

Bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatacağına dair net bir açıklama bulunmuyor. Detaylar netleştiğinde haberimizin içerisine eklenecektir.

para3

2023 RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

2023 yılında Ramazan, 23 Mart Perşembe günü başladı ve 20 Nisan Perşembe günü sona erecek. 20 Nisan 2023 Ramazan Bayramı'nın arife günü oluyor. 2023 yılında Ramazan Bayramı 21 Nisan'da başlayacak ve 23 Nisan'da bitecek.

2

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler