FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2023 MEMUR ZAMMI: Emekli ve memur enflasyon maaş farkı kaç oldu 2023? 4 aylık enflasyon farkı ne kadar, memura ek zam gelecek mi?

Emekli ve memur enflasyon maaş farkı ile ilgili araştırmalar bugün, TÜİK tarafından açıklanan 2023 Nisan ayı enflasyon oranı açıklamasıyla birlikte hız kazandı. En düşük emekli maaşının 5.500 TL'den 7 bin 500 liraya yükseltilmesiyle gözler memur maaşlarına çevrildi. TÜİK tarafından açıklanan 6 aylık enflasyon rakamları ölçüsünde artış sağlanan emekli ve memur maaşları, yılda iki kez ocak ve temmuz aylarında zam yapılmaktadır. Peki, Emekli ve memur enflasyon maaş farkı kaç oldu 2023?

2023 MEMUR ZAMMI: Emekli ve memur enflasyon maaş farkı kaç oldu 2023? 4 aylık enflasyon farkı ne kadar, memura ek zam gelecek mi?

Emekli ve memur enflasyon maaş farkı TÜİK'ten gelen son dakika Nisan ayı enflasyon oranı açıklaması ile belli oldu. Bilindiği üzere TÜİK tarafından önceki aya ilişkin yapılan açıklamaya göre fiyat endeksi aylık bazda yüzde 2,29 yükselmişti. Ek olarak SSK ve BAĞKUR emeklilerinin 3 aylık zammı yüzde 12,52 olmuştu. Memurlar yüzde 4,52 oranında zam almayı hak etmiş durumda. TÜİK yıllık enflasyonu ise yüzde 50,51 olarak duyurmuştu. Emekli ve memur enflasyon maaş farkı merak konusu oldu. İşte emekli ve memur maaşı hesaplama ile ilgili bilgiler...

22

EMEKLİ VE MEMUR MAAŞ FARKI KAÇ OLDU?

Emekli ve memur maaş farkı merak konusu oldu. Nisan ayı TÜİK enflasyon oranı 3 Mayıs Çarşamba günü açıklanacak. Açıklama sonrası gözler hesaplamalarda olacak.

5

2023 NİSAN AYI ENFLASYON ORANI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Nisan ayı TÜİK enflasyon oranı bugün saat 10:00'da açıklanacak.

h4

3 AYLIK ENFLASYON ORANLARI NE OLMUŞTU?

SSK ve Bağkur emeklilerinin 3 aylık zammı yüzde 12,52 oldu. Memurlar şimdiden yüzde 4,52 oranında zam almayı hak etti.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler