FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Kurttepeli, İngiltere-Türkiye Bilgi Ortaklığı İnisiyatifi Panelinde konuştu

“ İsdihtam, Girişimcilik ve Büyüme: Türkiye ve İngiltere için Başarılı Bir Gelecek.İngiltere ve Türkiye Bilgi Ortaklığı İnisiyatifi Paneli” 4 Ekim 2012 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’da gerçekleşti. Panelin açılış konuşmasını Birleşik Krallık Başbakan Yardımcısı Nick Clegg yaptı.

Emre Kurttepeli, İngiltere-Türkiye Bilgi Ortaklığı İnisiyatifi Panelinde konuştu

Global İlişkiler Forumu Başkanı Memduh Karakullukçu moderatörlüğünde yapılan panele; İngiltere’den: Aston Üniversites Başkan yardımcısı Prof. Georgine Rippon, Birleşik Krallık İstihdam ve Yetkinlikler Komisyonu Direktör yardımcısı Moira McKerracher, Pera Cosulting CEO’su John Hill, ve Türkiye’den: Mynet Group Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli, YÖK Yönetim Kurulu Üyesi Prof Mehmet bulut, DEIK Başkan Yardımcısı Şerif Egeli, konuşmacı olarak katıldılar.

İngiltere – Türkiye Bilgi Ortaklığı inisiyatifi’nin bir parçası olan panelde; ekonomik büyümeye destek olmak, gençlere girişimci düşünce yapısını öğreterek geleceğin endüstrilerini yaratmak için hükümetlerin, iş dünyası ve eğitim kurumlarının yapması gerekenler nelerdir, soruları cevaplandı.

Kaynak: https://emrekurttepeli.com/


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler