FİNANS

Fırsat sitesi Groupon, Türkiye pazarından çekildi

Pek çok alanda kampanya sunan fırsat sitesi Groupon, Türkiye operasyonlarını durdurduğunu açıkladı. Türkiye’de Şehir Fırsatı markasıyla anılan Groupon, 5 yıldır hizmet sunuyordu.

Fırsat sitesi Groupon, Türkiye pazarından çekildi

Türkiye pazarında Şehir fırsatı sitesiyle müşterilerine ulaşan Groupon, Türkiye pazarından çekilme kararı aldı. Fırsat sitesi alanında sehirfirsati.com adı altında faaliyet gösteren Groupon, artık Türkiye pazarında yer almayacağını duyurdu. Türkiye’de beş yıldan uzun süredir hizmet veren Groupon, çalışmalarını 24 Ağustos 2015 tarihi itibariyle sonlandırdı. Groupon’un Türkiye pazarının çekilmesinin arkasında; kurumun Türkiye ayağında finansal açıdan beklenilen sonucu vermemesi olduğu iddia ediliyor. Şirketin satışlarında son dönemde % 60’a varan düşüşler yaşandığı yine iddialar arasında.

MÜŞTERİLERİNE İNTERNET SİTESİ ÜZERİNDEN VEDA ETTİ

2010 yılında Türkiye pazarında faaliyet gösteren Groupon, sitenin ana ekranında yer alan bir notla faaliyetlerine son verdiğini şu notla açıkladı:

Sayın Müşterilerimiz,Groupon Türkiye'nin sayfasına girmeye çalıştığınız için buraya yönlendirildiniz. Üzülerek belirtmek isteriz ki, 24 Ağustos 2015 tarihi itibariyle Groupon, Türkiye'deki faaliyetlerine son vermiştir ve artık sizlere yeni fırsatlar sunamıyoruz.Mevcut geçerli bir kuponu olan ve bununla ilgili herhangi bir soru sormak isteyen müşterilerimiz veya iş ortaklarımız detaylı bilgi almak için, Info@sehirfirsati.com adresine e-posta göndererek veya 0850 2225477 danışma hattımızı arayarak müşteri hizmetlerimize ulaşabilirler. Sizlere yeni fırsatlar sunamadığımız için üzgünüz, ancak şimdiye kadar Groupon'a olan ilginizden dolayı teşekkür ederiz.

GROUPON TARİHİ

2008 Kasım ayında sektöre adım atan Groupon, yerel ve uluslararası pek çok firmada kullanılmak üzere indirim kuponları sağlayan bir günlük fırsat sitesidir. Amerika Birleşik Devletleri'nin Chicago eyaletinde hizmet vermeye başlayan Groupon, kısa bir süre içinde hizmet alanını Boston, New York City ve Toronto'ya kadar genişletmiştir.Amerika Birleşik Devletleri'nde 150, Avrupa'da 100 ayrı pazarda hizmet vermeye başlayan Groupon, Asya ve Güney Amerika da dahil olmak üzere toplamda 35 milyon ziyaretçiye ulaşmıştır.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler