FİNANS

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan kamu personel alımı müjdesi geldi

Kamu personel alımı bu kez Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan geldi. Gıda Bakanlığı kamu personel alımı binlerce memur adayına iş kapısı olacak. Personel alımının detayları haberimizdedir.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan kamu personel alımı müjdesi geldi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı kamu personel alımı yapacak ve binlerce memur adayını sevindirecek. Gıda Bakanlığı kamu personel alımı, kamuda işe girmek isteyen memur adaylarının yüzünü güldürdü. Kamuda çalışmak isteyen kişiler, şimdi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı kamu personel alımının şartlarını merak ediyor. Başvuru tarihlerinin ne zaman başlayacağı, kontenjan ve şartların bilgisi haberimizde.

Kamuda çalışmanın hayalini kuran ve KPSS’de başarılı olmuş vatandaşlar için bir iş kapısı olan Gıda Bakanlığı kamu personel alımı hakkında bilgilendirmeyi; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik yaptı. Çelik, Bakanlığın il, ilçe ve kuruluş müdürlüklerine toplam bin 677 sözleşmeli personel alınacağını ifade etti.

Alınacak personeller hakkında açıklamalarda da bulunan Bakan Çelik; ilgili birimlere 566 veteriner hekim alınacağını belirtti. Ayrıca bakanlık bünyesine 550 ziraat mühendisi, 400 gıda mühendisi, 80 su ürünleri mühendisi, 10 balıkçlık teknolojisi mühendisi ve 71 harita mühendisi alınacak ve toplam sayı bin 677’yi bulacak.

Gıda Bakanlığı kamu personel alımı için detaylı bilgiler nisan ayında ÖSYM Başkanlığının internet sitesinde ilan edilecek. Adaylar böylelikle personel alımlarıyla ilgili şartları öğrenebilecek.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler