FİNANS

Huawei'nin ödüllü telefonu 2012'de gelecek

Huawei’nin tasarım ve teknolojiyi birleştiren yeni modeli 2012 başlarında Türkiye’de satışa sunulacak.

Huawei'nin ödüllü telefonu 2012'de gelecek

Bilgi ve iletişim teknolojileri çözüm sağlayıcısı Huawei, yeni akıllı telefon modeli Vision ile dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan 2012 iF Tasarım Ödülü’nü kazandı.

Ödül organizasyonunda Huawei Vision, 48 ülkeden 4.322 aday arasından öne çıkarak tasarım konusunda başarı sağlayan 1.218 aday arasına girdi. Dünya çapında marka değerini belirleyen bir etiket olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü ile Huawei’nin tasarım ve işlevselliği başarıyla bir araya getirdiği belgelenmiş oldu. iF Tasarım Ödülü’nün ardından Vision’un dünyanın en büyük bilişim fuarı olan CeBIT 2012’de de büyük ilgi toplaması bekleniyor.

Vision zarafetten esinlendi
Vision’ın yaratıcı konsepti, zarafet ve teknolojinin bir araya gelmesi fikrinden ortaya çıktı. En ince noktası 9.9 mm olan tek parça alüminyum gövde ile çevrelenen Vision, eşsiz eğimli tasarımı ile şık bir görünüm sağlarken işlevselliğini de koruyor. İsviçre saatleri ile aynı teknolojiye sahip olan üç boyutlu dokunmatik ekranı ile Vision, endüstriyel olarak işlenmiş bir sanat eseri olarak da nitelendiriliyor.

Üç boyut ile derinlik deneyimi
Vision’ın eğimli dokunmatik ekranı, kullanıcılara üç boyutlu deneyim sağlayan özel bir arayüz ile kullanılıyor. Üç boyutlu arayüz, üç boyutlu panellere yerleştirilerek, kullanıcının istediği panele kolayca ulaşmasını ve arayüzü dilediği şekilde özelleştirmesini sağlıyor. Vision’ın arayüzü sayesinde kullanıcılar özellikleri ve programları kolayca tek bir dokunuşla keşfedebiliyor. Arayüzü üç boyutlu oyunlar için ideal olan Vision, Android platformunda popüler üç boyutlu rol yapma oyunu olan Gameloft –‘Chaos and Order’ ile birlikte piyasaya sürülen ilk telefon olacak.

Huawei’nin “Let’s Simply Share” sloganı ile mükemmel bir uyum gösteren Vision’ın, tasarımı ve kolay kullanılabilir gelişmiş teknolojisi kullanıcıların daha kolay ve hızlı bir şekilde birbirlerine bağlanmasını sağlıyor. SoftBank aracılığı ile Japonya’da satışa çıkan Vision, Kasım ortasında Hong Kong’da ve Noel’de ise Phones4U ile İngiltere’de piyasaya çıkacak. Türkiye ile 2012’nin ilk çeyreğinde tanışması planlanan Vision, 7 yerel Android uygulaması yüklü olarak teknoloji meraklılarıyla buluşacak.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler