FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İSMMMO seçimleri bu hafta yapılacak

İstanbul’un ve Türkiye’nin en büyük meslek örgütlerinden birisi olan İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimi 28-29 Mayıs’ta yapılacak.

İSMMMO seçimleri bu hafta yapılacak

Bu hafta yapılacak büyük bir iddia ile hazırlanan Bağımsız mali müşavirler grubu Anadolu yakasında son toplantılarını Beylerbeyi Polis Evinde grup başkanı Turgay Kanarya’nın da katılımı ile gerçekleştirdi.

Kahvaltı sonrasında grubunun projelerini satırbaşları ile açıklayan Bağımsız mali müsavirler grubunun başkanı Turgay Kanarya'nın konuşması, yıllardır dile getirilmeyen sorunlara köklü ve kalıcı çözüm önerileri nedeniyle meslek mensupları tarafından coşku ile karşılandı.

İSMMMO kimlik kartlarının işlevselleştirilmesi, bağımsız denetçilik, haksız rekabet ve İTO da meslek mensupları için danışma birimi oluşturulması konularına değinen Turgay Kanarya konuşmasını meslek mensuplarının coşkulu alkışları ile tamamladı. Konuşmasının sonunda kahvaltıya katılan bir meslek mensubunun sürpriz doğum günü pastasını kesen Sayın Kanarya toplantının oldukça verimli olduğunu ifade etti.

Bağımsız Mali Müşavirler Grubu Hakkında

Bağımsız Mali Müşavirler Grubu, İstanbul Mali Müşavirler Odası' nda 2 dönemdir Başkan Yardımcılığında bulunan Turgay Kanarya tarafından 30 Ağustos 2015 tarihinde kurulmuştur.

Grubun kuruluş tüzüğünde yer alan Temel Değerleri;

a)Meslek etik değerlerine uymak ve sahip çıkmak

b)Meslek mensupları arasında, hiçbir ayrım yapmadan, her meslek mensubuna eşit davranmak

c)Güvenilirlik

d)Dürüstlük

e)Tarafsızlık

f)Şeffaflık

g)Sürekli eğitim

h)Çözüm üreticilik

i)Mesleki ve sosyal sorumluluk

j)Mesleki özen

k)Paylaşımcılık

l)Sır saklama

m)Katılımcılık

n)Özveri

o)Dinamizm

MİSYONU

Meslek mensuplarımızın; ekonomik, sosyal ve kültürel olarak geliştirilmesi, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, refah düzeylerinin arttırılması, sorunlara çözüm bulunması ve kamuoyunda saygınlığının artırılması için gerekli çalışmaları yapmak, Meslek mensupları arasındaki haksız rekabeti önlemek, mesleki etik ve ahlaki kurallara uyulmasını sağlamak, dayanışma ruhu ve yardımlaşmanın gelişmesini sağlamak, Mesleki örgütümüzü güçlendirmek, kamuoyunda etkinliğini artırmak, mesleğin tanıtımını yapmak ve önemini vurgulamak, Odamızın kurulları, temsilcilikleri, komiteleri ve tek tek üyelerimizin gönüllü katılımı ile mesleğimizin ve meslek mensuplarımızın toplumsal etkinlik ve yararını arttırmak, Meslek yasamız ve yönetmelikler ile yönergelerdeki, meslek mensuplarının; haklarını ve yetkilerini ihlal eden kısıtlayıcı hükümlerin değiştirilmesi için gerekli çalışmalar yapmak, kamuoyu oluşturmak ve gerekli yasal mevzuatların düzenlenmesi için çalışmalar yapmak. Meslek mensuplarına yeminli mali müşavirlik, adli denetçilik ve Bağımsız Denetim uzmanlık alanları ile ilgili gerekli eğitim desteği sağlamak. Meslek mensuplarının, hak ve yetkilerinin koruyucu düzenlemelerin yapılmasını sağlamak ve benzeri konularda çalışmalar yapmak. Mesleğimizin ve meslek mensuplarımızın toplumdaki saygınlığını artırmak için gerekli çalışmalar yapmak. Muhasebe mesleğin hizmetlerine talebi artırarak, meslek mensubunun iş yapabilme ağını geliştirerek, muhasebe ve denetim sektöründeki pazar paylarını geliştirecek çalışmalar yapmak.
Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler