FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Canlı Kahramanmaraş seçim sonuçları! Kahramanmaraş'ta seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Fırat Görgel mi, CHP adayı Mukaddes Zeynep Arıkan mı?

Kahramanmaraş yerel seçim sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. YSK’nın yayın yasağını kaldırmasıyla birlikte Mynet'in yerel seçime özel olarak hazırladığı 'Yerel seçim 2024' sayfasında il il seçim sonuçlarının tüm detayları anbean canlı olarak yayınlanıyor. Kahramanmaraş seçim sonuçları da bölgedeki vatandaşlar tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. İşte, 2024 yerel seçim sonuçlarına dair tüm detaylar belli olacak.

Canlı Kahramanmaraş seçim sonuçları! Kahramanmaraş'ta seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Fırat Görgel mi, CHP adayı Mukaddes Zeynep Arıkan mı?

Kahramanmaraş yerel seçim sonuçları için nefesler tutuldu. Oy kullanma işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kahramanmaraş'ta seçim sonuçları belli oluyor. Kahramanmaraş seçim sonuçları da bölgedeki vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Kahramanmaraş seçim sonuçlarında AK Parti adayı Fırat Görgel ve CHP adayı Mukaddes Zeynep Arıkan ne kadar oy alacak? İşte Kahramanmaraş seçimleri ile ilgili tüm merak edilenler...

KAHRAMANMARAŞ SEÇİM SONUÇLARINI MYNET'TEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Yerel seçim sonuçları Mynet'te anbean yayınlanıyor.

2019 YEREL SEÇİMLERİNİ KAHRAMANMARAŞ’TA KİM KAZANDI?

Mynet'in yerel seçime özel olarak hazırladığı 'Yerel seçim 2024' sayfasında il il seçim sonuçları anbean canlı olarak takip edilebilecek. 2019 Türkiye yerel seçimlerinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesini 422.222 alınan oy ve %67.60 oy oranı ile AK Parti adayı Hayrettin Güngör kazanmıştır. Kahramanmaraş’ta 2024 yerel seçimlerini kim kazandı sorusu ise sonuçları açıklanır açıklanmaz bu sayfada olacak.

5

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler