FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KPSS 2023/3 tercih sonuçları açıklandı mı? Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı personel alımı sonuçları bekleniyor!

KPSS tercih sonuçları ile ilgili son dakika açıklamaları sınava giren vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı personel alımı tercihleri Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından alındı. Adaylar başvurularını 06-11 Ocak 2023 tarihleri arasında yaptı. Peki, KPSS 2023/3 tercih sonuçları ne zaman açıklanır? İşte konuya ilişkin detaylar...

KPSS 2023/3 tercih sonuçları açıklandı mı? Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı personel alımı sonuçları bekleniyor!

KPSS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak edildi. Bilindiği üzere; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı personel alımı tercihleri ocak ayı içerisinde alındı. Adaylar işlemlerini tamamladıktan sonra heyecanla tercih sonuçlarını beklemeye başladılar. 21-28 Aralık 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2022/2 sonuçları 3 Ocak'ta adayların erişimine açılmıştı. İşte ayrıntılar...

KPSS 2023/3 TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

KPSS tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmadı. 21-28 Aralık 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2022/2 sonuçları 3 Ocak'ta duyuruldu.
Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme bilgileri, yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasından adaylara ve kamuoyuna açıklandıktan sonra ÖSYM tarafından Bakanlığa elektronik ortamda verilecektir.

kpss-tercih-kılavuzu

Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir.
Sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini yerleştirildiği kurumdan öğreneceklerdir.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler