FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Memura bayram ikramiyesi veriliyor mu? MEMUR-SEN’den bayram ikramiyesi talebi

Emekli bayram ikramiyelerinin artırılması sonrasında memura bayram ikramiyesi ve dul ve yetim aylığı alanlara bayram ikramiyesi konuları araştırılıyor. Memur-Sen, memura bayram ikramiyesinin verilmesini talep etti. Peki memura bayram ikramiyesi veriliyor mu? Dul ve yetim aylığı alanlara bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte konuya ilişkin ayrıntılar...

Memura bayram ikramiyesi veriliyor mu? MEMUR-SEN’den bayram ikramiyesi talebi

Emekli bayram ikramiyeleri Ramazan ayına girilmesiyle sorgulanmaya başladı. En düşük emekli maaşının 7500 TL olması sonrasında memura bayram ikramiyesi verilip verilmeyeceği merak edildi. Yılda iki kez verilen bayram ikramiyesinin ilki Ramazan Bayramı'nda ödenecek. MEMUR-SEN’den bayram ikramiyesi talebi geldi. İşte ayrıntılar...

MEMURA BAYRAM İKRAMİYESİ VERİLİYOR MU?

Memurlara bayram ikramiyesi verilmiyor. Bayram ikramiyesi daha çok emeklilere veriliyor. Memur-Sen, memurlara da bayram ikramiyesi verilmesi konusunda çağrıda bulunmuştu.

vergi-affi-basvurusu-icin-son-tarih-belli-oldu-vergi-affi-hangi-borclari-kapsayacak-100050-20230130

Konuya dair henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Memura bayram ikramiyesi konusunda herhangi bir gelişme olması durumunda detayları haberimizden bulabilirsiniz.

DUL VE YETİM AYLIĞI ALANLARA BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Bayram ikramiyesi tarihleri henüz açıklanmadı. Fakat d ve yetim aylığı alan vatandaşlara da bu sene bayram ikramiyesi ödenecek. Ramazan Bayramı bu yıl 21 Nisan’da başlayacak. Nisan ayında emekli aylığı almakta olanlara da ikramiye ödenecek.

ezgif.com-gif-maker (14)

KİMLER BAYRAM İKRAMİYESİ ALACAK?

Dul ve yetim aylığı alanlar, iş göremezlik geliri alanlar, Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) emekli aylığı, yaşlılık aylığı, vazife malullüğü aylığı, malullük aylığı, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri alanlar ile şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören sivil vatandaşlar ile bu kişilerin hak sahipleri bayram ikramiyesi alacak.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler