FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milli Piyango yılbaşı bileti saat kaça kadar satılacak? MPİ büyük ikramiye çekilişi saat kaçta yapıalcak?

Milli Piyango yılbaşı çekilişi için nefesler tutuldu. Bu yıl büyük ikramiye tam tamına 200 milyon TL ve dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olarak açıklandı. Henüz Milli Piyango bileti almamış olanlar biletlerin saat kaça kadar satılacağını araştırıyorlar. Milli Piyango yılbaşı bileti saat kaça kadar satılacak? MPİ büyük ikramiye çekilişi saat kaçta? İşte ayrıntılar...

Milli Piyango yılbaşı bileti saat kaça kadar satılacak? MPİ büyük ikramiye çekilişi saat kaçta yapıalcak?

Milli Piyango 2023 yılbaşı özel çekilişi için geri sayım başladı. Yeni yıla çok az bir zaman kala büyük ikramiye hayalleri de kurulmaya devam ediliyor. Henüz yılbaşı bileti almamış olan vatandaşlar bilet satışlarının ne zamana kadar devam edeceğini araştırıyorlar. Peki, Milli Piyango yılbaşı bileti saat kaça kadar satılacak? MPİ büyük ikramiye çekilişi saat kaçta? İşte tüm merak edilenler...

milli-piyango

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETİ SAAT KAÇA KADAR SATILACAK?

Milli Piyango yılbaşı biletleri 31 Aralık günü saat 12.00’ye kadar seyyar ve gezici bayilerin yanı sıra online olarak satışta olacak.

Milli Piyango 2023

Yılbaşı biletleri, gezici bayi ve sabit bayilerin yanı sıra internet sitesi üzerinden, Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından ve sabit bayilerdeki oyun terminallerinden dijital bilet olarak alınabiliyor.

Çeyrek bilet 50 TL, yarım bilet 100 TL ve tam bilet ise 200 TL'den satılıyor.

milli piyango kapak

MPİ BÜYÜK İKRAMİYE ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

2023 yılı Milli Piyango yılbaşı çekilişi için tarih ve saat bilgisi de belli oldu.

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi, 31 Aralık Cumartesi günü saat 12.30'da başlayacak. Çekiliş gün boyu devam edecek ve saat 23.15'te amorti ve 200 milyon TL'lik büyük ikramiye çekilişi yapılacak.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler