FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MOTORİN FİYATI SON DURUM! 19 Temmuz benzin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? Benzin ne kadar? İstanbul, Ankara, İzmir güncel motorin fiyatları!

Motorin fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri 19 Temmuz 2022 Salı günü, yani haftanın ikinci gününde de vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Akaryakıta ilişkin üst üste gelen zam ve indirim haberlerine bir yenisi daha eklendi. Peki 19 Temmuz motorin fiyatı ne kadar, kaç TL? Benzin ne kadar? İşte İstanbul, Ankara, İzmir'de motorin fiyatları..

MOTORİN FİYATI SON DURUM! 19 Temmuz benzin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? Benzin ne kadar? İstanbul, Ankara, İzmir güncel motorin fiyatları!

Motorin fiyatları, zam haberleri ve son dakika açıklamaları nedeniyle vatandaşlar 19 Temmuz 2022 Salı günü de internette araştırılıyor. Petrol fiyatlarında yaşanan hareketlilik ile akaryakıt fiyatlarında da son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Peki 19 Temmuz 2022 motorin fiyatı ne kadar, kaç TL? 'Benzin ne kadar?' sorusunun yanıtı ve 18 Temmuz 2022 Salı İstanbul, Ankara, İzmir motorin fiyatları haberimizde...

MOTORİN FİYATLARI NE KADAR?

Motorin litre fiyatı İstanbul'da 25,40 TL, Ankara'da 25,56 TL, İzmir'de 25,50 TL.

Benzine zam mı geldi?

BENZİN NE KADAR?

İstanbul'da benzin fiyatı: 22 lira 70 kuruş

Ankara'da benzin litre fiyatı: 22 lira 82 kuruş

İzmir'de Benzin litre fiyatı: 22 lira 82 kuruş

LPG NE KADAR?

Geçtiğimiz gün LPG'de 28 kuruş fiyat artışı yapıldı.

Zam sonrasında İstanbul'da LPG fiyatı 10,77, 11 TL'den satılıyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler