FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MOTORİNE BİR İNDİRİM DAHA GELİYOR! 9 Ağustos motorin ne kadar, kaç TL? Benzin kaç lira? Bugün akaryakıta indirim geldi mi? İstanbul, Ankara, İzmir güncel fiyatlar!

Motorin fiyatı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. 6 Ağustos'ta benzine 2,23 TL, motorine ise 1,15 TL indirim gelmişti. Akaryakıt fiyatlarına üç günde ikinci kez indirim geliyor. Peki 9 Ağustos motorin ne kadar, kaç TL? Benzin kaç lira? İşte İstanbul, Ankara, İzmir'de güncel motorin fiyatları...

MOTORİNE BİR İNDİRİM DAHA GELİYOR! 9 Ağustos motorin ne kadar, kaç TL? Benzin kaç lira? Bugün akaryakıta indirim geldi mi? İstanbul, Ankara, İzmir güncel fiyatlar!

Motorin fiyatları, zam haberleri ve son dakika açıklamaları nedeniyle her gün vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Bilindiği üzere 6 Ağustos'tan itibaren geçerli olmak üzere benzine 2,23 TL, motorine ise 1,15 TL indirim gelmişti. Son dakika bilgisine motorin litre fiyatına indirim gelecek. Vatandaşlar internette "9 Ağustos motorin ne kadar, kaç TL?", "Benzin kaç lira?", "Bugün akaryakıta indirim geldi mi?" soru ve konu başlıklarını araştırıyor. 9 Ağustos 2022 Salı gününün İstanbul, Ankara, İzmir güncel motorin fiyatları haberimizde...

9 AĞUSTOS 2022 MOTORİN FİYATI NE KADAR?

Benzinin litresine 6 Ağustos itibariyle 2,23 TL, motorinin litresine ise 1,15 TL indirim yapıldı.

Benzin

İSTANBUL'DA MOTORİN NE KADAR?

Motorinin litresi ise İstanbul'da 23 lira 39 kuruşa geriledi.

ANKARA'DA MOTORİN NE KADAR?

Ankara'da motorinin litresi 23 lira 51 kuruş oldu.

İZMİR'DE MOTORİN NE KADAR?

Motorinin litresi İzmir'de ise 23 lira 51 kuruşa geriledi.

Benzin

İSTANBUL'DA BENZİN NE KADAR?

İndirimin ardından benzinin litresi İstanbul'da 20 lira 12 kuruşa geriledi.

Benzin

ANKARA'DA BENZİN NE KADAR, KAÇ TL?

Ankara'da benzinin litresi 20 lira 17 kuruş oldu.

İZMİR'DE BENZİNİN LİTRESİ NE KADAR?

Benzinin litresi İzmir'de ise 20 lira 15 kuruşa düştü.

Benzin

GÜNCEL LPG FİYATLARI

30 kuruşluk son zam sonrası İstanbul'da otogaz fiyatı 11,35 kuruş oldu. Ankara'da ise litre fiyatı 11,37 TL, İzmir'de ise 11,03 lira oldu.

Benzin

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler