FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oppo ve Xiaomi iş ilanları | Oppo ve Xiaomi iş ilanlarına nereden başvuru yapılır?

Günümüzde teknoloji devleri arasında sayılan Oppo ve Xiaomi markaları, Türkiye’de üretim yapmak için fabrika açtı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, fabrikayı ziyaret etti. Oppo ve Xiaomi üretim fabrikasında çalışmak üzere binlerce personel alınacağı müjdesi verildi.

Oppo ve Xiaomi iş ilanları | Oppo ve Xiaomi iş ilanlarına nereden başvuru yapılır?

Oppo ve Xiaomi üretim fabrikalarının, yıllık 5 milyon telefon üretim kapasitesi olduğu paylaşıldı. Böylesine büyük bir fabrika için ise binlerce personel alımı yapılacağı haberi verildi. Oppo ve Xiaomi üretim fabrikaları Tuzla ve Avcılar’da bulunuyor.

MUSTAFA VARANK ZİYARETİNİ DEĞERLENDİRDİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Xiaomi için “Türkiye’ye gelerek CKD’den itibaren artık üretim yapmaya başlayacaklar. Burada Xiaomi telefonlarının üretim testleri yapılmaya başlandı. Önümüzdeki aydan itibaren bu fabrikada üretilen telefonlar Türkiye’de satılmaya başlayacak. Bu senenin sonuna kadar da firma, CKD yatırımlarını tamamlamayı düşünüyor" dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konuşmasını şu şekilde sürdürdü; "Tabii ki global teknoloji firmalarının Türkiye’ye yatırım yapmasından, Türkiye’ye ilgi göstermesinden oldukça memnunuz. Tabii ki onlara şu tavsiyede bulunuyoruz; Türkiye’ye geldiğinizde lütfen yerli tedarikçilerle de görüşmelerinizi yapın. Kendi tedarik zincirlerinize Türkiye’deki yerleşik tedarikçileri de katmaya çalışın ve elbette Türkiye’den ihracatı da hedefleyin. Türkiye önemli bir pazar. Özellikle akıllı telefon anlamında 10 milyonun üzerinde telefonun satıldığı bir pazar. Hem bu pazarda iddialı bir şekilde bulunmak hem de Türkiye’deki yaptıkları üretimle dünyaya bu telefonları satabilmek global markalar açısından önemli. İnşallah burada tam kapasiteyle üretime geçildiğinde yani yıllık 5 milyon telefon kapasitesine ulaşıldığında da 2 bin vatandaşımız istihdam imkanı bulacak.

xiaomi

Hem Xiaomi hem Salcomp’un temsilcileri benimle beraber. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Burada özellikle know-how transferiyle kendi mühendislerimizin, teknisyenlerimizin de yetişmesine katkı sağlıyorlar. İnşallah global teknoloji firmalarını Türkiye’ye daha fazla çekmek, beraber Türkiye’de ortaklıklarının önünü açmak için de biz hükümet olarak önümüzdeki dönemde desteklerimizi teşviklerimizi sürdüreceğiz. Sadece üretim değil Ar-Ge alanında da bu firmaların Türkiye’ye yatırım yapma niyetleri var. İnşallah o yatırımlarını da Türkiye’ye çekmeyi başaracağız"

oppo

Oppo iş ilanı

Tuzla'da kurulan OPPO markasının Real Me serisini üretimini gerçekleştirecek olan üretim fabrikası bünyesinde görevlendirilmek üzere, Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

  • Meslek Lisesi, Teknik Lise veya Meslek Yüksekokulu mezunu,
  • Kalite/Üretim/Otomasyon alanlarında çalışmaya istekli, tercihen deneyimli,
  • Dikkatli, titiz ve özenli çalışmayı benimsemiş,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
  • Tercihen Tuzla ve çevresinde ikamet eden,
  • Vardiyalı ve yoğun çalışma sistemine uyum gösterebilecek adayların başvurularını kurumun kariyer iş başvurusu sayfasından yapılabilmekte.

İş ilanına başvuru için çeşitli iş bulma sitelerinden faydalanabilirsiniz.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler