FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları isim listesi açıklandı! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları iscisonuc.saglik.gov.tr ile sorgulama ekranı

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ile isim listesi belli oldu. İŞKUR üzerinden 28 Kasım - 2 Aralık 2022 tarihleri arasında alınan Sağlık Bakanlığı 11 bin 317 işçi alımı başvuru sonuçları yayımlandı. Noter huzurunda gerçekleşen sürekli işçi alımı kura çekilişi YouTube platformu üzerinden canlı olarak takip edilebiliyor. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları isim listesi merak konusu oldu. İşte, iscisonuc.saglik.gov.tr ile Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı...

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları isim listesi açıklandı! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları iscisonuc.saglik.gov.tr ile sorgulama ekranı

Salık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları son dakika gelişmeleriyle beraber takip ediliyor. 11 bin 317 işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden yapılmıştı. Heyecanla beklenen Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi dün yapıldı. İŞKUR üzerinden yapılan başvuru süreci sona erdi. Kura çekim ise dün yapıldı. İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuç sorgulama ekranı...

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi 11 bin 317 işçi için dün (28 Aralık 2022 Çarşamba) yapıldı. Noter huzurunda yapılan kura çekilişi, sabah 09:00'da başladı ve saat 18:00'de sona erdi.

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi sonuçları açıklandı.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak?

Noter kurası sonucu asıl olarak yerleştirme işlemi yapılanlardan, istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar/başvuru yapmayanlar; süresi içerisinde başvuru yapıp da başvuru şartlarını taşımayanlar; ataması yapılıp uygun görülen süre içerisinde göreve başlamayanlar/feragat edenler (doğum, hastalık, askerlik vb. nedenlerle göreve başlayamayacak durumda olanlar hariç); atanma şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılarak göreve başlatılmayanlar; göreve başlatılıp da sonradan atama şartlarını taşımadığı anlaşılanlar; İşletme Toplu İş Sözleşmesinin 15 inci maddesi gereğince bir aylık deneme süresi içerisinde sözleşmesi feshedilenler ile deneme süresinde sözleşmesini feshedenlerin yerine yedek listenin ilk sırasındaki kişiden başlamak suretiyle aranan şartları haiz olanlardan atama yapılabilecektir.

sağlık-bakanlığı-kura-sonuçları

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Sürekli işçi kadrolarına başvuran adayların aşağıdaki genel şartları taşımaları gerekmektedir;

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartlar ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasında yer alan şartları taşımak. (Yabancı uyruklu adaylar tercih yapamayacaktır.)

2- Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

3- Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak.

sağlık-bakanlığı-personel-alımı

4- Başvuru tarihinin ilk günü itibarıyla 40 yaşını doldurmamış olmak (28/11/1982 ve daha sonraki doğumlular başvuru yapabilecektir).

5- Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan (bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibarıyla mezun olmak ve istenilen diğer belgelere son başvuru tarihi itibarıyla sahip olmak.

sağlık-bakanlığı

6- Görevini devamlı yapmasına engel akıl hastalığı bulunmadığını belgelemek (Atanmaya hak kazanan adaylardan istenecektir).

7- İşe göndermede öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmak.

Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak?

8- 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu hükümleri gereğince arşiv araştırması sonucuna göre atama işlemi yönünden bir engeli bulunmamak.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler