FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sağlık Bakanlığı İŞKUR başvuru ekranı: İŞKUR giriş ile Sağlık Bakanlığı'na 11 bin 317 işçi alımı başvurusu yapılıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından işçi alımları geçtiğimiz gün itibariyle başladı. Resmi Gazete'de yayımlanan açıklamaya göre vatandaşlar İŞKUR başvuru ekranından yapılacak başvurular ile Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışabilecek. Resmi Gazete'de yayınlanan Sağlık Bakanlığı İŞKUR işçi alımları ilanı oldukça merak konusu oldu. Peki, Sağlık Bakanlığı İŞKUR başvurusu nasıl yapılır? İşte konuya ilişkin ayrıntılar...

Sağlık Bakanlığı İŞKUR başvuru ekranı: İŞKUR giriş ile Sağlık Bakanlığı'na 11 bin 317 işçi alımı başvurusu yapılıyor!

Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru ekranı ve İŞKUR üzerinden başvuruların nasıl yapılacağı merak konusu oldu.. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “30.000’i sözleşmeli sağlık personeli, 1.183’ü sözleşmeli personel olmak üzere toplam 31.183 personel alımı yapılacak. Bakanlığımızın taşra teşkilatında iştiham edilmek üzere ayrıca 11.317 sürekli işçi alımı yapılacak. Mülakat sınavı yok, hayırlı olsun.” demişti. İşçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden yapılıyor.

Sağlık Bakanlığı İŞKUR başvurusu nasıl yapılır?

İşçi alımı başvuruları İŞKUR aracılığı ile yapılıyor. 11.317 personel alımı yapılacak başvurular için süre dolmak üzere. Başvurular İŞKUR’un kendi sitesi üzerinden online olarak yapılabiliyor. Sağlık Bakanlığı’nın işçi alımı için oluşturmuş olduğu başvuru ekranı 28 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.
BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Sağlık Bakanlığı İŞKUR işçi alımı kadroları ve branşları açıklandı

Sağlık Bakanlığı İŞKUR başvuru ekranında görülebileceği üzere alınacak branşlar ve kadrolar da belli oldu. İŞKUR’un resmi sitesi üzerinden yapılan başvurular sonucunda temizlik görevlisi başta olmak üzere güvenlik görevlisi, marangoz ve klinik destek elemanı gibi branşlar alıma açık olacak. Sağlık Bakanlığı İŞKUR başvurusu için belirlenen branşlar ve kadrolar merak ediliyor.
Temizlik Görevlisi / 5.080
Güvenlik Görevlisi (Silahsız) / 3.559
Klinik Destek Elemanı (Hastane) / 791
Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi / 604
Elektrikçi (Genel) / 275
İnşaat Boyacısı/Boyacı / 188
Marangoz / 121
Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı / 284
Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı / 261
Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı / 154

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler