FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SON DAKİKA | Zodyakla kayalıklara çarptılar... Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi! Esas Holding'den açıklama geldi

Son dakika haberi: İş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'da deniz kazası geçirdi. Zodyakla kayalıklara çarpan çiftin kazada yaralandığı belirtildi. Yaralanan çift ilk müdahalenin ardından Bodrum'a getirilirken, Esas Holding'den çiftin sağlık durumlarıyla ilgili açıklama geldi. Mynet ailesi olarak, Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı’ya geçmiş olsun dileklerimizi sunar bir an önce iyileşmelerini temenni ederiz.

SON DAKİKA | Zodyakla kayalıklara çarptılar... Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi! Esas Holding'den açıklama geldi

Son dakika: Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'da denizde kaza geçirdi. Leras Adası'nda zodyakla kayalıklara çarpan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı çifti kazada yaralandı.

dada

SON DAKİKA | SABANCI ÇİFTİNİN SAĞLIK DURUMU NASIL?

DHA'da yer alan habere göre; kaza sonrası yaralanan çift ilk müdahalenin ardından Bodrum'a getirildi.

fdsgsg

ESAS HOLDİNG'DEN AÇIKLAMA

Esas Holding'den deniz kazası geçiren Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, 24 Ağustos 2023 tarihinde tatilleri sırasında bir deniz kazası geçirmiştir. Tedavileri devam etmekte olup sağlık durumları takip edilmektedir. Gelişmelerle ilgili kamuoyuna bilgi verilecektir."

SAĞLIK DURUMLARIYLA İLGİLİ SON DURUMU BAKAN KOCA AÇIKLADI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"İş dünyasının ileri gelen isimlerinden Sn. Ali Sabancı, eşi Sn. Vuslat Doğan Sabancı ile Bodrum’da ağır bir deniz kazası geçirmiş, kazada yaralanan Ali Bey ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul’a sevk edilmiş; genel durumu iyi olan eşinin de ambulans uçakla İstanbul’a sevki planlanmıştır. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."

gdhj

AYDIN DOĞAN VAKFI'NDAN AÇIKLAMA

Kaza ile ilgili Aydın Doğan Vakfı'ndan yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı, 24 Ağustos 2023 tarihinde tatilleri sırasında bir deniz kazası geçirmiştir. Tedavileri devam etmekte olup, sağlık durumları takip edilmektedir. Gelişmelerle ilgili kamuoyuna bilgi verilecektir" denildi.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler