FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SÖZLEŞMELİYE KADRO MÜJDESİ! Kabine toplantısı ne zaman? Sözleşmeli personele kadro için gözler Kabine toplantısı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Sözleşmeliye kadro çalışması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamasına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kabine Toplantısı sonrası açıklandı. Çoğunlukla 15 günde bir gerçekleştirilen kritik toplantının tarihi Bakan Bilgin'in açıklaması sonrası merak konusu oldu. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan sözleşmeli personele kadro için açıklamalarda bulunacak. İşte sözleşmeli personele kadro konusunun da görüşüleceği Kabine toplantısı tarihi!

SÖZLEŞMELİYE KADRO MÜJDESİ! Kabine toplantısı ne zaman? Sözleşmeli personele kadro için gözler Kabine toplantısı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Sözleşmeliye kadro çalışması için gözler Kabine Toplantısı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin sözleşmeliye kadro hakkında yaptığı açıklamada, "Kamudaki sözleşmeli personeli kapsayan düzenlemenin son halini Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi günü açıklayacak." ifadelerini kullandı. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? İşte sözleşmeli personele kadro konusunun da görüşüleceği Kabine toplantısı tarihi...

SÖZLEŞMELİYE KADRO NE ZAMAN?

Sözleşmeli kadro hakkında Bakan Bilgin, "Sözleşmeli memurları bu ayın içerisinde kadrolu hale getireceğiz. Çalışmayı tamamladık" şeklinde konuşmuştu.

Bugün yapılan kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Kamudaki sözleşmeli personel) 3 yılı dolmuş sözleşmeliler hemen aday memurluğa geçiş yapabilecektir." sözlerine yer verdi.

Sözleşmeli personele kadro ne zaman? Bakan Bilgin'den kritik 'sözleşmeli personele kadro' açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bakanlığının 2023 bütçesinin sunumunda sözleşmeli personelin kadroya geçiş çalışmasının bu ay tamamlanacağını söylemişti.

SÖZLEŞMELİ PERSONELE KADRO AÇIKLAMASININ YAPILACAĞI KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yeni Kabine toplantısı 28 Kasım Pazartesi günü Beştepe'de olacak.

KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA?

Toplantının saati henüz belli olmasa da 15:30-16:00 sıralarında Kabinenin biraraya gelmesi bekleniyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler