FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto sonuçları | 16 Mayıs Süper Loto sonuçları açıklandı

16 Mayıs günü Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak gerçekleştirilen Süper Loto, bu akşam itibariyle belli oluyor. Her hafta, haftada üç kez olmak üzere düzenli olarak çekilen Süper Loto çekiliş sonuçları, şans oyunu severler tarafından heyecanla bekleniyor. Süper Loto, sonuçları 16 Mayıs Pazar günü itibariyle Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak belli oluyor.

Süper Loto sonuçları | 16 Mayıs Süper Loto sonuçları açıklandı

Milli Piyango İdaresi ve Şisal ortaklığı ile her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günleri çekiliyor. Bu akşam çekilecek olan ikramiyenin sonuçları saat 21:30’da dakikalar içerisinde belli olacak. Süper Loto çekilişinde şu an için ikramiye 12 milyon 337 TL. Vatandaşlar sonuçlarını ise, çekilişin gerçekleşmesinin ardından millipiyango.com adresi üzerinden görebilir.

SÜPER LOTO SAAT KAÇTA ÇEKİLİYOR?

Süper Loto çekilişi bugün saat 21:30’da başladı. 16 Mayıs Pazar günkü Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar: 01 03 04 05 28 58

1

Süper Loto'da 6 bilen çıkmadı. 5 bilen 3 kişi 64.887,55 TL, 4 bilen 914 kişi 331,30 Tl, 3 bilen 12 bin 953 kişi 28,35 TL ve 2 bilen 117 bin 810 kişi 3,30 TL kazandı.

MİLLİ PİYANGO TV



SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Çekilişin hemen ardından www.millipiyangoonline.com adresinde yer alan sonuçlar sayfasından kazandıran numaralar ve kazananlar takip edilebiliyor.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

  • Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur.
  • Tek kolon ücreti 3 TL'dir.
  • İşaretleme yapmayı istemeyenler kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretleyebilir, terminal böylelikle rastgele 6 numara seçer. Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturulabilir. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.
  • Tercihe göre arkadaşlarla Ortak Bilet satın alınabiliyor. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.
  • Süper Loto oynamak için www.millipiyangonline.com, Milli Piyango uygulaması ya da en yakın satış noktasını kullanabilirsin. Süper Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir.


Anlık Borsa


En Çok Aranan Haberler