FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Telefon ve tabletlerde ÖTV kalkıyor mu? Telefonda ÖTV indirimi ne zaman? Sosyal medyadaki iddialar sonrası Bakanlıktan açıklama!

Telefon ve tabletlerde ÖTV'nin kalkacağı yönünde dün Twitter, Instagram ve Facebook'ta yer alan iddiaların ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı. Paylaşımlarda akıllı telefonlar ve tabletlerde Özel Tüketim Vergisinin kaldırılacağı öne sürülmüştü. "Cep telefonu ve tabletlerdeki ÖTV kalkacak mı?" sorusu internette araştırılıyor. Peki, Telefon ve tabletlerde ÖTV kalkıyor mu?

Telefon ve tabletlerde ÖTV kalkıyor mu? Telefonda ÖTV indirimi ne zaman?	Sosyal medyadaki iddialar sonrası Bakanlıktan açıklama!

Telefon ve tabletlerde ÖTV'nin kalkacağı yönündeki iddialar sonrası geçtiğimiz gün Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yazılı açıklamada bulunuldu. Böylelikle bir süredir vatandaşların arama motorlarında sorguladıkları "Cep telefonu ve tabletlerdeki ÖTV kalkacak mı?" sorusu da yanıt bulmuş oldu. Bakanlık cep telefonları ve tabletlerden alınan ÖTV'nin kaldırılacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi. İşte detaylar...

j00

CEP TELEFONU VE TABLETLERDE ÖTV KALKACAK MI?

Cep telefonu ve tabletlerde ÖTV'nin kalkacağı iddia edildi.

Sosyal medyada cep telefonları ve tabletlerden alınacak ÖTV'nin kaldırılacağı yönündeki iddialar olay oldu.

Konuya ilişkin detaylar merak konusu olurken Hazine ve Maliye Bakanlığı iddialar üzerine yazılı açıklama yaptı.

j1

TELEFONA ÖTV İNDİRİMİ YAPILACAK MI?

ÖTV ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Telefon ve tabletlerden ÖTV alınmayacak şeklinde haberler ile ilgili bilgi paylaşımı gereği duyulmuştur. Gündemde böyle bir çalışma bulunmamaktadır"

j3

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler